Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6. maddesi hükümleri gereğince 01 TEMMUZ 2021 PERŞEMBE günü saat 18.00 da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.Toplantıya koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kuralları gereği misafir kabul edilmeyecek. 

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..

Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6. maddesi hükümleri gereğince 01 TEMMUZ 2021 PERŞEMBE günü saat 18.00 da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.Toplantıya koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kuralları gereği misafir kabul edilmeyecek. 
 

Toplantıya ait gündem aşağıya çıkartılmıştır.

İlan olunur.

GÜNDEM

 1-Bir önceki toplantıya ait (Haziran Ayı) Meclis tutanak özetinin oylanması.  

 2-Kocatepe Spor Kompleksinde bulunan antrenman sahalarının kamp için gelen spor kulüplerine kullandırılması karşılığı alınacak ücretlerin tespiti hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu raporu.

 3-Gelecek oturumun gün ve saatinin belirlenmesi.

GÜNDEME ALINACAKLAR

 03-01-Belediyemiz yemekhanesinde uygulanan fiyat tarifelerinin yeniden belirlenmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu raporu.

 04-02-Belediyemiz Zabıta Hizmetlerinin ihtiyacına binaen 3 adet kapalı kasa kamyonet satın alınması hakkında teklif.

 05-03-Belediyemizce Temmuz Ayı içerisinde 3X3 Basketbol Turnuvası düzenlenmesi,  kazanan sporculara ödül verilmesi hakkında teklif.

 06-04-Belediyemize ait Motokros parkurunda 15 Temmuz şehitleri  anısına Avrupa Akrobasi Şampiyonası yarışları düzenlenmesi için Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü Derneği arasında işbirliği protokolü yapılması, yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi, organizasyon giderlerin ve diğer giderlerin karşılanması hakkında teklif.

 07-05-Belediyemize ait Motokros pistinde 2016 yılından itibaren Türkiye  Motosiklet Federasyonu ve Belediyemiz işbirliği ile motokros, enduro ve Dünya Motokros Şampiyonalarının düzenlenerek, İlimizin ekonomik, sosyal, kültürel ve spor alanında gelişimine  ulusal ve uluslararası tanıtımında önemli hizmet ve katkılar sağlayan Mahmut Nedim AKÜLKE’ye Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi hakkında teklif.

 08-06-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Çevre Geliri Karşılığı Yardım ile ilgili  Kazıcı Yükleyici alımı için ¨ 700 000,00 şartlı nakdi  yardımın kabul edilmesi hakkında teklif.

 09-07-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Çevre Geliri Karşılığı Yardım ile ilgili  Çöp Konteyneri alımı için ¨ 625.000,00 şartlı nakdi  yardımın kabul edilmesi hakkında teklif.

 10-08-Mülkiyeti Afyonkarahisar İl Özel İdaresine ait, Afyonkarahisar Merkez Sümer Mahallesi, 419 Ada 3 Parsel Numaralı 4.189,89 m2 yüzölçümlü Bahçeli Kargir Sümer İlkokulu vasfındaki taşınmaz üzerindeki binanın Belediyemize tahsisi için Belediyemiz ile İl Özel İdaresi arasında yapım-bakım-onarım-inşaat-tadilata yönelik sözleşme yapılması, bu hususta Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkında teklif.

 11-09-Norm Kadro Yönetmeliğine göre dolu kadro derecelerinde değişiklik yapılması hakkında teklif.

 12-10-Belediyemize ait, 03 VD 445 plakalı 2010 model Mercedes Splinter marka cenaze aracının kardeş şehrimizi Şırnak İli Kasrik Belediyesine bedelsiz olarak hibe edilmesi hakkında teklif.

 13-11-Sahipata Mahallesine çalışan Şehiriçi Otobüslerinin güzergahında değişiklik yapılması talebi hakkında teklif.

 14-12-Emniyet Taksi durağı için Emniyet Müdürlüğü yeni binası yanında yer belirlenmesi talebi hakkında teklif.

 15-13-Çavuşbaş Minibüslerinin Mahalle güzergahında ve araç üzeri tabela renklerinde  değişiklik yapılması ile ilgili talebi hakkında teklif.

 16-14-Gar Taksi durağının bulunduğu alana Millet Bahçesi düzenlemesi yapılacağı için geçici bir durak yeri belirlenmesi talebi hakkında teklif.

 17-15-Eski Devlet Hastanesi yanında bulunan Taksi durağının bulunduğu alana Millet Bahçesi düzenlemesi yapılacağı için geçici bir durak yeri belirlenmesi talebi hakkında teklif.

 18-16-Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkında teklif.

 19-17-Sahipata Minibüslerinin 2. Küçük Sanayi hattı güzergahında düzenleme yapılması ilgili Trafik Komisyon Raporu.

 20-18-Servis araç plakalarının boşta bekletme sürelerinde düzenleme yapılması ilgili Trafik Komisyon Raporu.

 21-19-Sahipata Minibüslerinin 2. Küçük Sanayi hattı güzergahında düzenleme yapılması ilgili Trafik Komisyon Raporu.

 22-20-Hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili taleplerin değerlendirilmesi ile ilgili Trafik Komisyon Raporu.

 23-21-İlimiz Merkez Fatih Mahallesi, 4612 Adanın kuzeyinde Cami Alanı belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.

 24-22-İlimiz Merkez Hattat Karahisar Mahallesi, 930 Ada 106 Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.

 25-23-İlimiz Merkez Veysel Karani Mahallesi, 1005 Ada 1, 2 ve 3 Nolu Parsellerin olduğu  bölgede imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.

 26-24-İlimiz Merkez Gazi Mahallesi, 5122 Ada 1 Parselin  bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.

 27-25-İlimiz Merkez Selçuklu Mahallesi, 3940 Ada 1 Nolu Parselin olduğu bölgede imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.

 28-26-İlimiz Merkez Hasan Karaağaç Mahallesi, 315 Ada 17, 18, 19, 20, 21 Nolu Parsellerin bulunduğu alanda ilave imar planı yapılması hakkında teklif.