BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

         Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Haziran Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkan Vekili Murat Öner Başkanlığında bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda Belediyemiz İşletme Müdürlüğü tarafından işletilen birimlerde satışı yapılacak olan yiyecek, içecek ücret tarifelerinin belirlenmesi ile yol hasar bedellerinin metrekare birim fiyat tarifelerinin belirlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporları, komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.  

BEDESTEN ARALIĞI TRAFİĞE KAPATILSIN FAKAT...

           Trafik Komisyon Raporlarının görüşüldüğü toplantıda Bedesten Aralığı Sokağın sabah 10:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılması talebi görüşüldü. Sokağın söz konusu saatler aralığında trafiğe kapatılması Mecliste kabul görürken, konunun ayrıca İçişleri Bakanlığı’nın ilgili genelgesine göre İl Trafik Komisyonu’nda görüşülmesine  karar verildi.

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

             Bayındırlık minibüs güzergahında değişiklik yapılması, Güral Otel Taksi Durağında çalışan araçların Budan, Afbel, Soytürk Otel ve Yeşil Vadi, Göl Ada, Park Vizyon ve Bahçeşehir Sitesine Çağrı Butonu konulması talebi, Sandıklı Belediyesine ait araçlara verilen güzergahın S.S. 30 Nolu Öz Sandıklı Minibüsçüler Kooperatifi araçlarına da verilmesi talebi, yeni yapılan Açık Ceza İnfaz Kurumunun toplu taşıma ihtiyaçları için otobüs güzergahı verilmesi talebi, Özel Üniyurt Yükseköğretim Kız/Erkek Öğrenci Yurduna ait araçlar ile öğrencilerin Ali Çetinkaya Kampüsü ve şehir merkezine ücretsiz taşınmaları için güzergah izin belgesi verilmesi ile kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler, komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.

MECLİS ÜYELERİ BAYRAMLAŞTI

           Zabıta Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tekliflerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporları, komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. Bir sonraki toplantının 1 Temmuz Pazartesi saat 18:30’da yapılması oy birliği ile kabul edildi. Toplantı sonunda Belediye Meclis Üyeleri ilimizin gelişimine yönelik öneri ve taleplerini paylaştı. Meclis Üyeleri, gündem dışı söz aldıkları toplantıda eğitimden, sanata, kültürden, trafiğe, spordan birçok konuya kadar görüşlerini bildirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Meclis Başkanı Murat Öner ise önerileriyle çalışmalara katkıda bulunan tüm Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Toplantıda Belediye Başkan Vekili Murat Öner tüm Belediye Meclis Üyelerinin geçmiş Ramazan Bayramını tebrik etti. Toplantı çıkışında ise Belediye Meclis Üyeleri bayramlaştı.