Bebek Bakım Setiniz İçerisinde Bulunması Gereken Malzemeler
Yakın zamanda bebek sahibi olacaksanız, yanınızda her daim bir çanta ve içerisinde de bol miktarda malzeme bulundurmanız gerekecek. Bebek bakım seti olarak da özetlenen bu malzeme listesinde bazı ürünlerin mutlaka bulunması gerekiyor. İsteğe bağlı olarak bebek bakım çantasına farklı malzemeler de ekleyebilirsiniz. Ancak bebeğinizin bakımını kusursuz bir şekilde yapmak için kullanacağınız bazı malzemeler olduğunu da unutmayın.
  • Bebek Bakım Çantası
Elbette öncelikle bu malzemeleri taşıyabilmek için bir çanta temin etmeniz gerekiyor. Olabildiğince kolay temizlenen, kullanışlı ve bol miktarda gözü olan bir bebek bakım çantası seçimi yapmanızda fayda var. Dışarıya her çıktığınızda yanınızda bu çanta da olacağı için kaliteli materyallerden üretilmiş olmasına da özen gösterin. Bu sayede yakın zamanda yeni bir çanta satın almak zorunda kalmazsınız. Bu arada çoğunlukla sırt çantası tercihi yapıldığını ve bu sayede ebeveynlerin ellerini de rahatlıkla kullanabildiklerini de belirtelim.
  • Islak Mendil
Özellikle alt değişimi sırasında bebeğinizin temizliğini yapmak için mutlaka ıslak mendil kullanmanız gerekecek. Bebeklerin hassas cildi ile uyumlu olan ıslak mendilleri kullanmanız son derece önemlidir. Deneyimli anneler genellikle Sleepy ıslak mendil çeşitlerini tercih ediyor. Markanın yenidoğan bebekler için kullanıma uygun olan ürün çeşitleri de mevcut. Aynı zamanda tamamen doğal ve organik olan ıslak mendilleri de tercih edebilirsiniz. Bebeklerin cildinde yapışkan ya da yağlı bir katman bırakmayan ıslak mendiller her daim imdadınıza yetişecek. Dolayısıyla 3’lü paketler halinde satın alarak daha ekonomik bir alışveriş yapabilirsiniz. Uygun fiyat için de Joker.com.tr adresine uğrayın. Markanın tüm ıslak mendil çeşitlerini bu sitede inceleyebilir ve kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
  • Biberon
Bebeğinizin süt, mama ya da su tüketmesi gerektiğinde biberona ihtiyacınız olacak. Bebek bakım çantanızda mutlaka biberon da bulundurmalısınız. Hatta anneler genellikle her ihtimale karşı çanta içerisinde 2 adet biberon bulundurmayı tercih ediyor. Evde cam biberonları da kullanabilirsiniz. Seyahatler için de kırılma ihtimali daha düşük olan malzemelerden üretilen biberonları kullanmanız daha doğru olacaktır. Oldukça hafif bir yapıya sahip olan silikon ya da plastik malzemelerden üretilen biberonlar da tercih edilebilir. Bu arada Sleepy marka ıslak mendil çeşitleri gibi güvenilir markaların biberon çeşitlerini de Joker.com.tr adresinde bulabileceğinizi hatırlatalım. Özellikle uygun fiyat arıyorsanız öncelikle bu siteye tıklayın.
  • Yalancı Emzik
İşte ilk defa ebeveyn olacak çiftlerin yanlarına almayı en sık unuttukları o önemli malzemeye sıra geldi; yalancı emzik! Bebek bakım seti içerisinde bebeğinize uygun bir yalancı emzik de bulundurmanız gerektiğini belirtelim. Şayet bebeğinizin dişleri çıkmaya başlıyorsa yalancı emzik ile birlikte diş kaşıyıcı da çantanızda mutlaka olmalı! Bu sayede huzursuz olduğu zamanlarda bebeğinizin rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Kısa süreli seyahatlerinizde de yanınızda mutlaka bu iki malzemeyi bulundurun. Joker.com.tr adresinde yalancı emzik çeşitlerinde yüksek oranlarda indirimler uygulanıyor ve bu sayede düşük bir bütçe ile ihtiyaçların karşılanması da mümkün olabiliyor. Özellikle yalancı emzik gibi kısa süreli kullanım sonrasında yenilenmesi gereken malzeme ihtiyacınızı en ekonomik rakamlarla karşılamak için siz de bu indirimlerden faydalanın.
  • Pişik Kremi
Bebeğinizin altını her değiştirdiğinizde mutlaka pişik kremi de kullanmanız gerekecek. Bebekler için doğumdan hemen sonra başlayabilen pişik sorunu son derece rahatsızlık vericidir. Bu sorunu önlemenin tek yolu da pişik kremi kullanımı oluyor. Sadece birkaç defa ihmal etmeniz bile pişik oluşumuna yol açabilir. Bu riski göze almamak için yapmanız gereken belli; bebek bakım çantanızda her zaman pişik kremi bulundurmak! Özellikle seyahatlerde olabildiğince hızlı emilen pişik kremi çeşitlerini kullanmanızı öneririz. Bu sayede alt değişimi işlemini de kısa zamanda tamamlayabilirsiniz.
  • Bebek Bezi
Bebek bakım seti içerisinde olması gereken en önemli malzemelerden biri de bebek bezidir. Gün içerisinde sıklıkla bez değişimi yapmanız gerekiyor. Bu nedenle yanınızda en az birkaç tane bebek bezi bulundurmanız da şart. Bebeklerin hassas olan ciltleri ile uyumlu, ıslaklığı anında emen ve kaliteli bir bebek bezi tercih etmek isterseniz Sleepy bebek bezi çeşitlerine yönelebilirsiniz. Farklı beden seçenekleri de olduğundan markanın ürün gamı içerisinde bebeğinize uygun bebek bezlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Özellikle yüksek emicilik özelliği, bu markanın bebek bezlerinin büyük ilgi görmesini beraberinde getiriyor. Düşük fiyat görmek isteyen ebeveynler ise rotasını hemen Joker.com.tr adresine çeviriyor. Bu sayede indirim fırsatlarından faydalanma şansını da elde edebiliyorlar. Bu arada sitede cazip ödeme kolaylıkları da sunulduğunu bilmeyenler için aktaralım.
Bu Malzemelere de İhtiyacınız Olabilir!
Bebek bakım seti içerisinde bulunmasını sağlayabileceğiniz daha farklı malzemeler de var. Sizler için hazırladığımız listeye de hemen göz atın. İhtiyaç duyabileceğiniz malzemeleri belirleyerek bebek bakım çantasına ekleyebilirsiniz.
  • Emzirme önlüğü
  • Göğüs pompası
  • Göğüs pedi
  • Çatlak kremi
  • Antibakteriyel el temizleme jeli
  • Müslin örtü
  • Kaşık maması
  • Pudra
  • Kolonya
  • Battaniye
  • Alt açma minderi
  • Biberon ısıtıcısı
  • Ateş ölçer