AFYONKARAHİSAR (AA) – Büyük Birlik Partisi (BBP) Dinar İlçe Olağan Kongresi’nde, Nuri ÇEtin yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçildi.
Park Ala Tesisleri’nde düzenlenen kongreye, BBP Afyonkarahisar İl Başkanı Abdullah Karadağ, Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar ve delegeler katıldı.
Karadağ, kongrede yaptığı konuşmada, siyasette alternatiflerin tükendiğini, CHP’nin her şeye muhalif bir tutum sergilediğini, MHP’nin ise talepleri karşılayamadığını savundu.
Merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun, her zaman halkı kucaklayan, dış ülkelerin beklentilerini siyasetine dahil etmeyen bir lider olduğunu belirten Karadaş, ”Onun felsefesini çok iyi biliyor ve anlıyoruz. Türk halkının özünde ne varsa siyasette de onu yaşayan bir partiyiz. Partimizin gönül erleriyiz” dedi.
Daha sonra yapılan seçime tek listeyle katılan İlçe Başkanı Nuri Çetin, yeniden aynı göreve getirildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Sabri Can Bekle, Ahmet Solak, Ergün Bekle, Gökhan Çetin, Engin Cem Bekle, Abdurrahman Aydın, İbrahim Sevilmiş, Müjgan Çetin, Berk Aydın, Aytuğ Kınık, Mehmet Porsuk, Mehmet Sarıkaya seçildi.
Nuri Çetin, Nedim Baytaroğlu, Gökhan Çetin, Müjgan Çetin, Sabri Can Bekle, Engin Cem Bekle, Ahmet Solak, Ali Yıldız, Baybars Telli ve Abdurrahman Aydın ise il kongresi delegeleri oldu.