rnrnAFTAŞ’TA BAYRAM TATİLİ YOĞUNLUĞU AZALDIrnrnKurban Bayramı’na sayılı günler kala Afyonkarahisar Otobüs İstasyonu Turizm A.Ş’de (AFTAŞ) yolcu yoğunluğun azaldığını söyleyen AFTAŞ Acentalar Sorumlusu Ali Çiçek, “Yolcularımızın ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFTAŞ’TA BAYRAM TATİLİ YOĞUNLUĞU AZALDI Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Afyonkarahisar Otobüs İstasyonu Turizm A.Ş’de (AFTAŞ) yolcu yoğunluğun azaldığını söyleyen AFTAŞ Acentalar Sorumlusu Ali Çiçek, “Yolcularımızın bilet konusunda gönülleri rahat olsun, bilet talebini karşılanma noktasında şuanda bir sıkıntı çekmiyoruz” dedi.
Bayram tatili yoğunluğunun, bayramın yaklaşması ile birlikte hafiflediğini söyleyen Ali Çiçek, AFTAŞ’tan hafta sonunun gelmesi ile birlikte ortalama 2 bin 500 yolcu gönderdiklerini genel itibari ile de AFTAş’ta günlük ortalama 5 bin yolcuyu ağırladıkalrını söyledi. Çiçek, “Hafta sonu itibari ile fazla bir yoğunluğumuz kalmadı. Genelde otogarımıza gelen araçlarımız dolu geliyor. Tatilin uzun olması sebebi ile insanlar biletlerini önceden aldılar ve bunun içinde bilet bulma konusunda da sıkıntı yaşanmıyor. Yani yolcularımızı sıkıntı çekmiyorlar. Genelde İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana ve Mersin istikametine yolcu sirkülasyonu fazla. Afyonkarahisar’da öğrenciler başta olmak üzere yolcularımızın çoğu gitti, şuanda diğer illere bakıldığında yoğunluğumuz normal. Arife günüde olağan üstü bir yoğunluk beklemiyoruz. Bu yüzde müşterilerimizin bilet temin etme noktasında da bir sıkıntı yaşamayacaklarını tahmin ediyoruz” dedi. GÖKTEN CEYLAN (İHA)