MİNİKLERDEN YIL SONU SERGİSİ 2010-2011 eğitim öğretim yılında eğitime başlayan Bayat ilçesi Terkan Hatun Anaokulu, yılsonu sergisi açıldı.
Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde geçtiğimiz yıl inşası tamamlanarak eğitim-öğretime başlayan Terkan Hatun Anaokulu’nun, hem fiziki yapısı hem de verdiği eğitimle örnek olduğu ifade edildi. Anaokulunun yıl sonu sergisi, Bayat ilçesinin yeni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Ceylan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Anaokulu idareci ve öğretmenlerinin hazırladıkları sergiden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, anaokulunu da gezerek birtakım incelemelerde bulundu. Sergi hakkında bilgi veren Terkan Hatun Anaokulu kurucu Müdürü Leyla Genç, ‘Okul Öncesi Şenliği’ kapsamında yıl boyunca öğrenciler tarafından yapılan kağıt boyama, seramik ve proje çalışmalarının sergisini açtıklarını bildirdi.
Okul hakkında da bilgi veren Okul Müdürü Genç, Bayat ilçesi için büyük bir kazanım olan anaokulunda misafir ve dinlenme salonları, çok amaçlı salon, yemekhane ve oyun parkurunun yanı sıra dört derslik bulunduğunu söyledi. Okulun ilçede büyük bir eksikliği tamamladığını belirten Genç, şöyle konuştu: “Okulumuz hem fiziki anlamda hem de eğitim anlamında farklı ve kaliteli bir okul. Okulun faaliyete başlamasıyla birlikte ilçede bulunan ve okulöncesi çağına gelmiş birçok çocuğumuzu okulöncesi eğitime çekiyor.”
Leyla Genç, ayrıca 31 Mayıs’ta düzenlenecek ‘Okul Öncesi Şenliği’ne de tüm halkın davetli olduğunu sözlerine ekledi.