Başkan Zeybek ve ekibinden, Şuhut Belediye Başkanı recep Bozkurt'a nezaket ve çalışma ziyareti... 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u ziyaret etti.Ziyarette Başkan Mehmet Zeybek’e Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz eşlik etti.

Ziyarette Ak Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş.Müh.Ali Diren İl Genel Meclisi üyeleri Umut Eroğlu ve Gültekin Özdemir,Ak Parti Şuhut Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak,Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli,Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Ziyaretten sonra konuşan Başkan Zeybek”Misafirperverlikleri için Başkanımız Recep Bozkurt’a teşekkür ederim.Şuhut Belediyemizin çalışmaları hakkında görüş alışverişi yaptık. Başarılı Belediye Başkanımız Recep Beye çalışmalarında kolaylıklar diliyorum”dedi.

Başkan Bozkurt nazik ziyaretleri için Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve tüm misafirlere teşekkür edip Şuhut Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yayınlanan Şuhut Tarihi kitabını hediye etti.Ziyaret Şuhut Belediye Meydanında yapılan Saat Kulesi önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.