Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şube Yönetimini makamında kabul etti.

 

Mazbatasını alıp göreve başladığı 15 Nisan’dan bu yana, makamı bir an olsun  boş kalmayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kurum idarecileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Afyonkarahisar halkının ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Genç MÜSİAD  Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Sert başkanlığındaki Şube Yönetimini makamında kabul eden Başkan Mehmet Zeybek, genç işadamlarından dernek faaliyetleri ve geleceğe yönelik iş planlarıyla ilgili bilgi aldı.

Genç işadamlarının ekonomiye ve istihdama yaptıkları katkıların çok önemli olduğunu belirten Başkan Zeybek, Genç MÜSİAD  Şube Başkanı Abdullah Sert ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek dernek faaliyetlerinde başarılar diledi.

Genç MÜSİAD  Şube Başkanı Abdullah Sert ise Başkan Zeybek’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, ziyaret anısına mermer işlemeli bir isimlik hediye etti.