Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’tan Kaymakam Batuhan Bingöl’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, ilçeye yeni atanan Sandıklı Kaymakamı Batuhan Bingöl’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir atmosferde geçen ziyarete, Sandıklı Cumhuriyet Başsavcısı Celal Kaplan da eşlik etti.
Sandıklı’nın geleceği ve yürütülecek kamu hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Adnan Öztaş ve Başsavcı Celal Kaplan, Kaymakam Batuhan Bingöl’e yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
“İlçemizin Hizmeti İçin Birlikte Çalışacağız”
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, kurumlar arası uyumun önemine vurgu yaptı. Başkan Öztaş, şunları ifade etti:
“Sandıklı’mıza yeni atanan Sayın Kaymakamımız Batuhan Bingöl’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçemizin kalkınması, halkımızın huzuru ve daha iyi hizmet alabilmesi için tüm kurumlarımızla koordinasyon içerisinde, ortak akılla hareket etmeye devam edeceğiz. Görevinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

İş Birliği Vurgusu
Ziyarette, ilçenin genel durumu, devam eden projeler ve kamu yatırımları üzerine kısa bir değerlendirme yapıldı. Kaymakam Batuhan Bingöl, nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ve Cumhuriyet Başsavcısı Celal Kaplan’a teşekkür ederek, Sandıklı’ya hizmet etmekten duyacağı memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
Next





