Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, hakkında yerel basında çıkan iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.

 

Işıklı, Afyonhaber’e yaptığı açıklamada, “yolsuzluk” iddialarına cevap vererek “devletimizi bir kuruş zarara uğratacak, şahsi menfaat sağlayacak en küçük bir iddiayı bile kabul etmiyorum” dedi.

 

Başkan Işıklı “7 yıl boyunca 2 seçim geçirdik. İki seçimdede de rekor oyla belediye başkanı seçildim. Düzağaç’a yapılan hizmetler ortada. Düzağaç’ı Afyonkarahisar2ın ve Sincanlı Ovasının yıldız kadabası yapmak için çalıştım. Gerisi lafı güzaf” dedi.

 

“Görev yaptığım süre boyunca, Hükümetimizin, partimizin ve milletvekillerimizin destekleriyle Düzağaç tarihinde görülmemiş yatırımlar yapıldı.” Diyen Başkan Işıklı, “Kasabada parkesiz yok kalmadı, Kasabamızı çamurtan, tozdan kurtardık. Bütün caddelerimiz, yollarımız pırıl pırıl oldu, kendi kredibilitemi kullanarak kasabaya iki tane büyük tekstil fabrikası kurulmasına vesile olduk, buralarda onlarca insan çalışıyor, baraj köprüsü, 112 sağlık merkezi, düğün salonu, spor kompleksi, sanayi sitesi, park mesire alanları, Belediye konutları, toplu taşımaya yeni araçlar ve sayamadığım bir çok yatırıma imzamıza attık. Petrol istasyonu ve diğer yatırımlar için çalışmalarımız devam ediyor. Halkımıza sağladığımız sosyal destekler var. Bu hizmetler, bu yatırımlar, Düzağaç tarihinde bir anda, aynı dönemde yapılan hizmetler. Bu hizmetler, yatırımlar, eserler yapılırken zaman zaman kendi şahsımın kredibilitesini de kullandım. Amacım beldeme, halkıma hizmet. Bu yatırımları yaparken devletimiz asla tek kuruş zarara uğratılmadı. Bu hizmetlerden de kişisel bir menfaat sağlamam söz konusu değil. “ dedi.

 

Başkan Işıklı, “hakkımda çıkan yolsuzluk iddiaları gerçek dışıdır ve asla kabul etmiyorum. Tak amacım Düzağaç’a ve halka hizmettir. Allah’a şükürler olsun ki bunu da milletvekillerimizin ve partimizin destekleriyle başardık. Hakkımda ne kadar gerçekdışı iddia, dedikodu ortaya atılsa da hizmete, yatırıma devam edeceğim. Düzağaç Kasabasına, dönemimde yapılan yatırımlar, hizmetler konusunda halkımın desteği arkamda. Başım dik, alnım ak. Durmak yok, hizmete devam” dedi.





AFYONHABER ÖZEL HABER