Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Akdağ ve yeniden göreve seçilen Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Erdoğdu’yu ziyaret etti.  

  Başkan Bozkurt, ilk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dileyip, Şuhut Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de esnafın yanında olacaklarını belitti. Başkan Bozkurt, “Esnaf ve sanatkarlarımız ilçemizin en önemli sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiğini oluşturmakta, bizde bu noktada belediye olarak azami derecede üzerimize düşen her şeyi imkanlarımızın elverdiği kadarıyla yapmanın gayretinde olmaya devam edeceğiz” dedi. 

  Oda Başkanı Akdağ ise, ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Bozkurt’a esnaf ve sanatkarlara verdiği destek ve önemden ötürü teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

  “Kooperatif, esnafımızın en büyük finansman kaynağı”

  Başkan Bozkurt, Esnaf Odasının ardından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde yeniden göreve seçilen Başkan Erdoğdu’yu ziyaret edip, tebrik etti. Başkan Erdoğdu, Başkan Bozkurt’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, gösterdiği, ilgi ve alaka nedeniyle ayrıca teşekkür etti.

  Başkan Bozkurt, ziyaretinde Kooperatifinin esnaflar için çok önemli bir görev üstlendiğini esnafın faiz altında ezilmesine müsaade etmediğini, esnaflar için uygun ve ekonomik finansman desteği sağlayan önemli kuruluş olduğuna dikkat çekti. Başkan Bozkurt, Yeniden göreve seçilen Başkan Erdoğdu ve yönetimine başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.