BAŞÇİFTÇİ; “HEDEFİMİZ İLK BEŞ” Sandıklıspor Başkanı Hidayet Başçiftçi, profesyonel kulüplerde yönetim, teknik heyet ve futbolcuların geçici olduğunu söyleyerek, “Önemli olan şey, takımın ve taraftarların varlığıdır” diye konuştu
Geçtiğimiz hafta teknik heyetle yollarını ayırarak Pazar günü oynanan Beşikdüzü maçına yardımcı antrenör nezaretinde çıktıklarını söyleyen Başçiftçi, “Profesyonel kulüplerde yönetim, teknik heyet ve futbolcular geçicidir. Önemli olan kulübün varlığı ve taraftarlarıdır. Derya Tutkun hocamız, sezon başından bugüne kadar takımımıza 13 puan kazandırdı. Büyük emekleri geçti. Kendisine bundan sonraki yaşantısında da başarılar diliyorum.Her zaman bizim yanımızda olacağını biliyorum. Şu anda takımımız çalışmalarını yardımcı antrenör İbrahim Cezayir nezaretinde sürdürüyor. İnşallah bu hafta içerisinde teknik kadro sorunu çözeceğimizi umuyorum” dedi.
Sezona başlarken play-off gibi bir hedefleri olmadığını ancak grupta ilk beşi zorlayacaklarını kaydeden Sandıklıspor Kulüp Başkanı Hidayet Başçiftçi, kendilerine büyük destek sağlayan taraftarlara da teşekkür etti. Taraftarlar dışında kimseden destek görmediklerini bildiren Başçiftçi, “Kulübümüzün imkanları doğrultusunda şu ana kadar aldığımız sonuçların iyi olduğuna inanıyorum.Kulübümüzün tesisleri ve yemekhanesi yok. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte fedakarlık yapıyoruz. Bizim ne kaymakamımız, ne valimiz ne de belediye başkanımız var. Bu takım profesyonel liglerde Afyonkarahisar’ı temsil eden tek takım”diye konuştu.
Pazar günü lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacaklarını anlatan Başkan Başçifçi, “Geçen yıl Diyarbakır’da maçı oynamayamıştık ve bize 6 puana mal olmuştu.Sandıklıspor olarak Diyarbakır’a güzel futbol oynamak için gidiyoruz.İnşallah güzel bir oyun sonucu puan veya puanlarla döneriz” dedi.ALİ BAYAR (İHA)