Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Başkanlık seçiminde iş dünyası bugün Başkanını seçmek için sandık başına giderken Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve yeni dönemde de aday olan Hüsnü Serteser, oyunu kullandı.

ATSO’nun 35 meslek komitesinde yaklaşık 4 bin 600 kişinin oy kullanacağı seçimleri sabah erken saatlerde başladı. Mevcut Başkan Hüsnü Serteser ‘kırmızı liste’ ile seçime girerken, rakibi Önder Artuk ise ‘mavi liste’ ile seçime gitti. Oy kullanma işleminin sabah erken saatlerde başladığı seçimlere katılımın yoğun olması ise dikkatlerden kaçmadı. Oy verme işleminin akşam 17.00’da sona ereceği belirtildi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Başkanlık seçiminde iş dünyası bugün Başkanını seçmek için sandık başına giderken Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve yeni dönemde de aday olan Hüsnü Serteser, oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Serteser, Seçimlerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Serteser, "İnşallah bugün yoğun çalışmaların karşılığını alacağız ben Ticaret ve Sanayi Odamıza seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını istiyorum. Seçimler bittikten sonra küskünlüklerin ve dargınlıkların olmaması en büyük temennimdir. Seçimlerden sonra inşallah çıkacak neticeye hepimiz saygı duyacağız güzel icraatlara imza atacağız" dedi.