Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Ataköy Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek muhtar Muharrem Özdemir’den mahallenin genel durumu, yapılan çalışmalar ve taleplerini aldı.

ATAKÖY’E YAKIŞIR PARKA, VALİ ÇİÇEK HAYRAN KALDI

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Ataköy Mahallesi’nde son aşamaya gelen parkta incelemelerde bulundu. Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ataköy Mahallesi’ne muhteşem bir park kazandırıyor.

“BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE TAKİP EDİYORUM”

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,  Ataköy’e yapılan parka hayran kaldığını söyledi. Vali Çiçek, “Parkın namını duymuştum. Sağolsun Belediye Başkanımız Ataköy’e 52 bin metrekare alan üzerine inanılmaz bir park yapmış. Hayran oldum.  İl Valisi olarak mahallemde böyle bir parkın olmasından o kadar mutluyum ki, kendi kendime biran önce bittiğini göreyim, yürüyüş yapayım, spor yapayım diyorum. Parkın yapımında emeği geçen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar’da göreve başladığı günden bu tarafa Belediyemizin çalışmalarını takdirle karşıladığını aktaran Vali Çiçek, “Afyonkarahisar’ın yukarısında bir park yapmak gerçekten inanılmaz bir şey. Afyonkarahisar Belediyesi’nin geldiğimden bu tarafa birçok hizmetini gördüm, ama burada farklı duygulara kapıldım. 52 bin metrekarelik bir alanda çok güzel bir peyjaj yapılmış doğallığını bozmamaya çalışmışlar. Avrupa’daki parklardan eksik kalmaz hatta daha güzel olmuş” dedi. 

 “AFYON’U YEŞİLE DOYURACAĞIZ”

52 bin 400 metrekare alan üzerine kurulu parkla ilgili bilgiler veren Başkanımız Zeybek, 36 bin metrekare yeşil alana sahip olacak parkta basketbol sahasından (288 m2), futbol sahasına, çocuk oyun guruplarından açık hava spor alanlarına kadar her şey düşünüldüğünü söyledi.

Şehrimizin tüm mahallelerinde uygun bulunan arazilere bu tür parkları yapmayı hedeflediklerini kaydeden Başkanımız Zeybek, “Parkımızda küçük dokunuşlar kaldı. Spor aletlerini yerleştikten sonra Ataköy Mahallemiz ve vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Güzel bir park oluşturduğumuzdan şüphemiz yok. Ataköy bizim kendimizden farklı görmediğimiz bir yer. Buraya ne yapsak azdır. Fazlasıyla hak ediyorlar. Uygun bulduğumuz alanlarda Afyon’u yeşile doyuracağız” dedi.  Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir ise parkın yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Ataköy halkı olarak Vali ve Belediye Başkanı’na sahip çıkmaları gerektiğine dikkat çeken Muhtar Özdemir, hayırlı olsun temennisinde bulundu.