Dinar eski Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı'nın yeğeni, Öğretim Görevlisi  Remziye Betül Tarlacı, yakalandığı amansız hastağa yenik düşerek Alanya'da vefat etti.



Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ( ALKÜ) Tarih Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan; aynı zamanda Dinar eski Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı'nın yeğeni  Remziye Betül Tarlacı,  uzun süredir Antalya Akdeniz Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi görüyordu.

Genç öğretim görevlisi dün yaşam savaşını kaybetti ve hayata gözlerini yumdu. Sevenlerini yasa boğan haber ALKÜ’de de büyük bir üzüntü ile karşılandı.

12 GÜN ÖNCE DOĞUM GÜNÜYDÜ

Daha önce Konya Model Koleji'nde 2002-2003 yılları arasında, 2005-2014 yılları arasında da yine Konya Gençlik - Enderun Koleji'nde görev yapan 43 yaşındaki Tarlacı, 2014-2015 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Akseki MYO İnkılap Tarihi Okutmanı görevinde bulundu. Tarlacı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Akseki MYO İnkılap Tarihi Okutmanı olarak görev yapmaktaydı.

5 Mayıs 1977 doğumlu olan Tarlacı'nın doğum gününden yalnızca 12 gün geçmişti. Tarlacı'nın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri hüzne boğuldu.

Genç öğretim görevlisinin cenazesi bugün toprağa verilecek.

TOKLU'DAN BAŞSAĞLIĞI

Kansere yenik düşen Remziye Betül Tarlacı için AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu da bir taziye mesajı yayınladı.

Toklu mesajında "‪Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Akseki MYO’da görevli Remziye Betül Tarlacı hocamız Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Kıymetli hocamıza Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim"