10 Aralık 2017 Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş’taki Vodafone Arena’daki futbol karşılaşması sonrası gerçekleşen bombalı saldıra şehit düşen 36’sı Polis 44 vatandaşımız AKÜ’lü öğrenciler tarafından unutulmadı. AKÜ Sosyal Birlik ve Fikir Topluluğu Asayiş Şube Müdürlüğünü ziyaret etti
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Birlik ve Fikir Topluluğu üyeleri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek İstanbul Beşiktaş’taki Vodafone Arena’daki futbol karşılaşması sonrası gerçekleşen bombalı saldıra şehit düşen 36’sı Polis 44 vatandaşımızı andı. Topluluk adına konuşan Abru Yılmaz, şehitlere rahmet ailelerine başsağlığı diledi.

İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ise bu tür etkinliklerini teşkilatın motivasyonunun artırdığını söyledi. Yıldız, “Üniversite öğrencilerimizin böyle bir girişimde bulunması inanın motivasyonumuzu en üst seviyeye çıkardı. Ben arkadaşlarıma teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin bizi çok mutlu ettiğini belirtmek istiyorum. Bu kardeşlerimizin 24 saat bizim yanımızda olduğunu dualarının bizimle birlikte olduğunu bilmiş olmak bize ayrı bir güç veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz Afyon olarak Polis ile öğrenci ilişkilerini en üst seviye unutmak için zaten yoğun çalışıyoruz” dedi.

Gerçekleşen ziyaretin diğer üniversitelere de örnek olmasını isteyen İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, “Sağol olsunlar. Biz tüm Türkiye’ye örnek oluruz. Öğrencilerimizin eğitimi sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlamaları için biz Emniyet Teşkilatı olarak Jandarma Teşkilatımızla birlikte güvenliklerini sağlamak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bizim tek derdimiz tüm öğrencilerimizin başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamlamaları. Bizim bundanda hiç şüphemiz yok. Bu ve buna benzer etkinliklerin tüm üniversitelerimizde olması bizi mutlu eder olması gereken bu. Biz onlar için varız, onlarda bu ülke için var. Bu birlikteliği hiçbir nifak bozamayacaktır” dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşen etkinliğe İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez’de katıldı. AKÜ’lü öğrenciler ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aynı masada ikramları birlikte yediler.