AKSA Afyon Doğalgaz’dan Yılbaşı Uyarısı: Sistemler 5 Gün Kapanıyor, Fatura Tarihleri Ertelendi!
AKSA Afyon Doğalgaz, daha iyi hizmet sunmak amacıyla yılbaşı döneminde sistem altyapı çalışması yapacağını duyurdu. 31 Aralık - 5 Ocak tarihleri arasında fatura ödeme ve abonelik işlemleri yapılamayacak.
Afyonkarahisar’da doğalgaz dağıtım hizmeti veren AKSA Afyon Doğalgaz, abonelerine önemli bir bilgilendirmede bulundu. Şirketten yapılan açıklamada, hizmet kalitesini artırmak amacıyla sistemlerde kapsamlı bir güncelleme çalışması yapılacağı belirtildi.
İşlemler 5 Gün Süreyle Duracak
Yapılan duyuruya göre; 31 Aralık 2025 Çarşamba günü saat 20.00 itibarıyla başlayacak olan çalışma, 5 Ocak 2026 Pazartesi günü saat 09.00’a kadar devam edecek.
Bu süre zarfında vatandaşlar;
-
Abonelik başvurusu,
-
Sözleşme yenileme/fesih,
-
Fatura tahakkuk ve ödeme işlemlerini gerçekleştiremeyecek.
Son Ödeme Tarihi Olanlar Dikkat: Süre Uzatıldı!
Şirket, sistemlerin kapalı kalacağı süreçte vatandaşların gecikme faizi veya mağduriyet yaşamaması için önlem aldı.
Buna göre; son ödeme tarihi 31 Aralık 2025 ile 5 Ocak 2026 tarihleri arasına denk gelen abonelerin fatura son ödeme tarihleri, otomatik olarak 6 Ocak 2026 tarihine ertelendi.
"Gaz Arzı Kesilmeyecek"
Vatandaşların en çok merak ettiği konu olan "doğalgaz kesintisi" hakkında da açıklama yapan yetkililer, çalışmanın sadece dijital ve ofis sistemlerini kapsadığını belirtti. Açıklamada, "Belirtilen çalışma süresince gaz arzında herhangi bir aksama yaşanmayacak, hizmet kesintisiz devam edecektir" ifadelerine yer verildi.
-
Odak Anahtar Kelimeler: AKSA Afyon Doğalgaz, Doğalgaz Fatura Ödeme, Sistem Bakımı, Afyon Haber, Son Ödeme Tarihi.
-
Meta Açıklaması (Description): AKSA Afyon Doğalgaz, 31 Aralık-5 Ocak arası sistemlerin kapalı olacağını duyurdu. Bu tarihlerdeki faturaların son ödeme günü 6 Ocak'a ertelendi. Gaz kesintisi yaşanmayacak.
-
Etiketler: #Afyonkarahisar #AKSA #Doğalgaz #Fatura #Duyuru #Yılbaşı





