Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet ZEYBEK, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent ESER, Parti İl Yönetim Kurlru Üyeleri ile birlikte Kadın kolları, Gençlik Kolları üyeleri derneğimiz AFSİAD’ı ziyaret ettiler.

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU ,Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İPLİKÇİOĞLU, Kadir SAYIN, Akif İŞBİLİR ve Kamil AYVALI nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmasında Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek “Afyonkarahisar’da 15 yıldır Ak parti belediye başkanları ile yapılan yatırımlardan bahsederek ve bu dönemde devam etmekte olan projelerin kesintisiz sürdürüleceğini belirtti. Belediye yönetiminde sivil toplum örgütleri ile istişareye önem vereceğinin altını çizen Zeybek “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkürlerimi ifade etmek isterim. Afyonkarahisar’da belediyecilik anlayışının geldiği nokta ortadadır. Yapılacak projelerimizi yakın gelecekte kamuoyuna duyuracağız. Yeni projeler ve devam eden yatırımlara önem veriyoruz. Önümüzdeki dönemde desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yaptığı konuşmasında “Afyonkarahisar’ın uzun yıllardır iktidar partisine destek olmakta olduğunu müşahade ediyoruz. Bundan da anlaşılacağı üzere memleketimizin kalkınmasında bugünkü gelinen refah düzeyi ,ekonominin son 16 yıldır gelişimine bakarak söylemeliyim ki devletimizde devamlılık esas olmalıdır. Bugün ekonomik yönden sıkıntılarımızın yanında coğrafi bir çok olumsuzlukların da olduğu bir seçim dönemi yaşıyoruz. Biz Sanayici ve işadamları istikrardan yanayız, devletimizin milletimizin emrinde olan ve millete hizmet edilen yatırımların devam ettiği müreffeh bir yaşam gayesi edilmiş olan her türlü çalışmanın ,vatansever her kurum kuruluş gibi her daim yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerin öncelikle ilimize bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.” diye konuştu.

Afyonkarahisar için yapılması planlanan işler hakkında görüş alış verişinde bulunan heyet, karşılıklı olarak ziyaretten duyulan memnuniyetlerini ifade ettiler.