Karaman Mahallesi sakinlerinden emekli Noter Başkatibi Ahmet Dikyamaç, Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bayraktepe Mezarlığı'nda dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Merhum Şükrü Dikyamaç ile merhume Nazmiye Dikyamaç'ın oğlu olan Ahmet Dikyamaç; merhum Lütfiye Fırat ve merhum Hayati Dikyamaç'ın kardeşi, Metin Dikyamaç ile Emine Karakaş'ın ağabeyi, Nesrin Kaya, Afyonkarahisar Belediyesi'nden emekli Murat Feridun Dikyamaç ve Betül Yapıcı'nın babası, Tugay Kaya, Müzeyyen Dikyamaç ve Özlem Yapıcı'nın kayınpederiydi. Ahmet Dikyamaç ayrıca Türkeli Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Karakaş'ın da dayısıydı.

Paşa Camii'nde son görev yerine getirildi
Ahmet Dikyamaç için öğle namazının ardından Paşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde merhum için dualar edildi.

Bayraktepe Mezarlığı’nda defnedildi
Kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Dikyamaç'ın naaşı, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde Bayraktepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Afyon Haber Ailesi olarak merhum Ahmet Dikyamaç'a Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Next






