Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, Kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Kurban Bayramı’nın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı günlerden biri olduğunu belirten Başkan Önder Artuk, bayramların toplumsal birlik ve beraberliğin güçlenmesine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
Bayram süresince görevlerinin başında bulunan basın mensuplarına da teşekkür eden Önder Artuk, özveriyle çalışan tüm gazetecilerin ve vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.
“BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR”
Mesajında bayramların insanlar arasındaki sevgi, saygı ve hoşgörüyü pekiştirdiğine dikkat çeken Artuk, “Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştiren en özel zamanlardır.
Kurban Bayramı’nın; milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur, bereket ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz, küçüklerimizi sevindirdiğimiz bu anlamlı günlerin, toplumsal dayanışmamıza katkı sunmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm meslektaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum.” dedi.




