🌾 Bölge tarımında yeni dönem: ATB ve ITB güçlerini birleştirdi!
🤝 Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler öncülüğünde, lisanslı depoculuk için Isparta Ticaret Borsası ile dev bir iş birliği protokolü imzalandı.
📈 Üreticinin ürünü artık daha güvende, tarımsal ticaret daha şeffaf olacak.
👇 Bölge ekonomisine can suyu olacak protokolün tüm detayları sitemizde:
ATB ve ITB'den Tarımda Dev İş Birliği: Lisanslı Depoculuk İçin İmzalar Atıldı!
Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) ile Isparta Ticaret Borsası (ITB), bölge tarımına sınıf atlatacak çok önemli bir anlaşmaya imza attı. ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler öncülüğünde hayata geçirilen protokol kapsamında, tarım ürünlerinin lisanslı depolarda daha güvenli, sağlıklı ve şeffaf bir şekilde muhafaza edilmesi hedefleniyor.
Afyonkarahisar ve Isparta tarım ekonomisini güçlendirecek stratejik bir adım atıldı. Bölgedeki tarımsal potansiyeli modern sistemlerle buluşturmayı hedefleyen Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve Isparta Ticaret Borsası yönetimi bir araya gelerek "lisanslı depoculuk" alanında kritik bir iş birliği protokolüne imza attı.
Tarımsal Ürünlere Modern ve Güvenli Koruma
İki borsa arasında imzalanan bu önemli protokolün temel amacı, çiftçilerin binbir emekle ürettiği tarımsal ürünlerin standartlara uygun, sağlıklı ve modern koşullarda muhafaza edilmesini sağlamak.
Atılan imzalarla birlikte, üreticilerin ürünlerini geleneksel yöntemler yerine modern lisanslı depolarda değerlendirmeleri teşvik edilecek. Bu sayede hem olası ürün kayıplarının ve kalite düşüşünün önüne geçilecek hem de ürünler çok daha uzun süre güvenle saklanabilecek.
Tarımda Şeffaflık ve Güven Ortamı Büyüyor
Lisanslı depoculuk hamlesi, sadece ürünlerin korunmasını değil, aynı zamanda ticaretin güvenliğini de merkeze alıyor. Yapılan iş birliği sayesinde tarımsal ticarette şeffaflık artacak ve taraflar arasındaki güven ortamı daha da güçlenecek.
ATB ve ITB arasında kurulan bu güçlü köprünün, Afyonkarahisar ve Isparta başta olmak üzere tüm bölge tarımına ve yerel ekonomiye ciddi bir katma değer sunması, çiftçinin ürününü değerinde satabilmesinin önünü açması bekleniyor.
#Afyonkarahisar #ATB #MehmetMühsürler #Isparta #ITB #LisanslıDepoculuk #Tarım #Ekonomi #Çiftçi #Afyonhaber
Next





