Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Nal ve üyeleri, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla kan bağışında bulunduklarını söyleyen Nal, Afyonkarahisar halkını kan bağında bulunmaya davet etti.

TÜRKAV Afyonkarahisar Şubesi her yıl geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyasını bu yıl da devam ettirdi. Kan bağışına, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetimi, KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek, Kamusen’e bağlı sendika başkanları, Afyon Ülkü Ocakları Asena Birim Başkanı Şeyma Koçer ve TÜRKAV üyeleri katıldı. İftardan sonra bir araya gelen TÜRKAV Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Nal ve üyeleri, Kızılay kan merkezinde kan bağışında bulunarak, kan vermenin hem sağlık, hem de ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşılabilmesi bakımından önemine dikkat çekti.

“Bütün halkımızı da kan vermeye davet ediyoruz”
Kan bağışında bulunarak, Kızılay’a destek veren TÜRKAV Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Nal, “TÜRKAV Afyonkarahisar Şubesi olarak arkadaşlarımızla birlikte kan bağışı verme kampanyasını bu yılda devam ettirdik.  Ramazan ayının gelmesi nedeniyle azalan kan stoklarına destek vermek hemde ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte vatandaşlarımıza destek olmak için kan bağışında bulunduk.  Bütün halkımızı da kan vermeye davet ediyoruz. Çünkü bu çok önemli bir süreç, birbirimize destek olmak gerekiyor. Şu anda hastanelerde yatan vatandaşlarımız için kan vermeye tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.