Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçimli olağan genel kurulu toplantısından sonra yönetim organları belli oldu.
 
Seçim sonucunda adaylardan Erdal Sayar ve ekibi seçimi kazanarak yönetim kuruluna seçildi. Yönetim Kurulu mazbatasını aldıktan sonra toplandı ve yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

“Yönetim kurulu başkanlığına oy birliği ile Başkan Erdal Sayar, Başkan Yardımcılığı’na Halil Kocaerkek, Oda Sekreteri ve Muhasip Üyeli’ğe Yusuf Tür, Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Naci Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Kadir Karaağaç seçildi”. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SMMO Başkanı Erdal Sayar: “Seçimler olgun bir havada geçmiş olup, gün mesleğimizin değer, meslektaşlarımızın değerli olduğunun bilincini kamuoyuna hissettirme, meslektaşlarımızın mesleki eğitimi, mesleğimizin gelişmesi için çalışma günüdür. Tüm meslektaşlarımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizleri bu göreve layık gören tüm meslektaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım”dedi.