Afyonkarahisar Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Başmüdürü Sayın Mehmet ÖRSDEMİR, PTT Başmüdür Yardımcısı Hüseyin KIZILTAŞ, Pazarlama Müdürü Ömer TEKİK AFYONHABER’İ ziyaret etti. Ziyarette.  Örsdemir ziyaretinde çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Örsdemir PTT’nin hayatın her alanında hizmet verdiğini söyledi.

Türkiye’nin en köklü, güvenilir ve saygın kurumlarından PTT’nin günümüzde geleneksel posta hizmetlerinin yanı sıra kargo-lojistik, bankacılık ve e-ticaret alanlarında da faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydeden Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, “Türkiye’de geniş bir hizmet ağına sahip kurumumuz gidilmeyen yere gitmek, olunmayan yerde olmak hedefleri doğrultusunda vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için hizmetlerini her geçen gün çeşitlendiriyor ve geliştiriyor.” diye konuştu.



Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak 20 merkez, 27 şube, 52 acente olmak üzere toplam 99 adet otomasyona açık işyeri ve 54 adet PTT matik ile vatandaşlara hizmet verdiklerini belirten Örsdemir, “2019 yılında Selçuklu, Hoca Ahmet Yesevi, Kanlıca şubelerini yeni konseptimizle hizmete açtık. Ayrıca Afyonkarahisar merkezimizin yoğunluğunu almak için Sahipata Merkez Müdürlüğümüzü hizmete açtık” şeklinde değerlendirmede bulundu.

“YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZİ 20 KASIM TARİHİNDEN İTİBAREN İNDİRİMLİ TAŞIYACAĞIZ”

İlimizin gastronomi şehirleri arasına girdiğini anımsatan Örsdemir, “Biz de PTT Kargo olarak yöresel ürünlerimizi 20 Kasım tarihinden itibaren 3 ay boyunca yüzde 30 indirimli taşıyacağız. Patates, Afyon ekmeği, sucuk, lokum, haşhaş, ekmek kadayıfı gibi ürünlerimizi göndermek isteyenler PTT Kargoyu tercih ederek indirimden faydalanabilirler” diye konuştu.

Afyonhaber genel yayın yönetmeni Duygu Elçi  ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.