Afyonkarahisar İl Genel Meclisi 2022 Yılı Ekim Ayı Toplantısı 3 Ekimde toplanıyor.

 

Toplantının gündem maddleri şöyle:

 1. Açılış ve yoklama,

2. Ankara-Konya yolu bağlantısını oluşturan çevre yolu olarak kullanılan (Iscehisar İlçesi Ankara Yolu Mezarlık Alanı karşısından giriş-Gebeceler Çevre Yolu-Sülümenli Çevre Yolu-Çobanlar Çevre Yolu ve Şeker Fabrikası Konya Karayolu) yolun ve ayrıca Gebeceler Kasabası-Göynük Köyü arası ulaşım güzergahının İl Özel İdaresi yol ağma alınması konusunun görüşülmesi.

3. Koruma. Uygulama Ve Denetim Büroları. Proje Büroları İle Eğitim Birimlerinin Kuruluş. İzin, Çalışma Usul Ve Esaslarına Dair Yönetmelik hükümlerine göre İl Özel İdaresinde kurulması planlanan KUDEP Denetim Bürosunda istihdam edilmek üzere boş kadro memur değişiklik cetvelinde belirtilen kadroların ihdası konusunun görüşülmesi.

4. İlimiz Emirdağ İlçesi. Salihler Köyü. 234. 235. 460. 461. 525. 526 ve 527 parsel numaralı taşınmazlar üzerinde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı (Güneş Enerji Santrali) amaçlı hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması konusunun görüşülmesi.

5. İlimiz İscehisar İlçesine bağlı Doğanlar Köyünde yer alan, tapusunda. 2569 ve 2571 parsel numaraları ile kayıtlı, mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait. toplam 24.422,28 m2Tik taşınmazlar üzerinde "Konut Alanı. Sosyal ve Teknik Altyapı Alanı" amaçlı hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması konusunun görüşülmesi.

6. İl Milli Eğitim Danışma Komisyonunda görev yapmak üzere. İl Genel Meclisince seçilecek iki üyenin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

7. İlimiz Emirdağ İlçesine bağlı Aşağıpiribeyli Köyü. Yeni Mahallesinde yer alan 245 ada. 7 ve 36 parsel numaralı taşınmazlar üzerinde bulunan imar yolunun kaldırılması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

8. İlimiz Sandıklı İlçesine bağlı Reşadiye Köyünde yer alan 249 ada. 19 parsel numaralı taşınmazın imar planına dahil edilmesi konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

9. İlimiz Çay İlçesine bağlı İnli Köyünde yer alan 3519. 3520 ve 3521 parsel numaralı taşınmazların pazar alanı ve imar yolu olan mevcut imar durumunun değiştirilmesi konusundaki kormsyon raporunun görüşülmesi. / W.

10. Hocalar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında 2022 yılı için görev yapmak üzere seçilen Kadir TANRIKULU işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğinden dolayı yerine yeni bir üyenin seçilmesi konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

11. 2022 Mali Yılı Bütçesi ile yatırım programında yer alan Akaryakıt ve Yağ Alınılan Harcama Kalemindeki ödeneğin yetersiz gelmesinden dolayı 15.000.000,00 ₺ ilave ödenek aktarılması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.

12. İlimiz Emirdağ İlçesine bağlı Hamzahacılı Köyü Sağlık Ocağı binasının bakım ve tadilatının yapılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

13. İlimiz Dinar İlçesine bağlı Aktoprak Köyüne köy konağı ve çok amaçlı salon için masa, sandalye alımı için ödenek aktarılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

14. İlimiz Sultandağı İlçesine bağlı köylerin, tarım arazi yollarının kumlanarak düzeltilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

15. İlimiz Sandıklı İlçesine bağlı Akharım Kasabasına çok amaçlı salon yapılması için ödenek aktarılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

16. 2022 yılı yatırım programında. Hocalar Mahalli İdare Birlikleri Beton Parke Yapım Programında bulunan ödeneğin, Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

17. İhtisas Komisyonlarından gelecek olan raporların görüşülmesi.

18. İl Genel Meclis Üyelerinin Başkanlığa sunacağı önergelerin, ilgili komisyonlara havalesi.

19. İl Özel İdaresi Kanununun 12.maddesi gereğince, gelecek ay İl Genel Meclisinin toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ve kapanış.