Bağımlılık ile mücadelede kararlılığın devam ettirilmesi, mevcut durumun tespit edilmesi, ilave alınacak tedbirler ve sosyal farkındalık projelerinin planlaması amacıyla bakanlık koordinesinde oluşturulan İl Bağımlılık ile Mücadele Kurulu Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında toplandı.

 

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Vekili İkm. Alb. Ali İhsan İmre, Belediye Başkan Vekili Sabri Demirkapu, Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan ve İl Müdürleri ile komisyonda görevli kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

 Kararlı bir mücadele içindeyiz

İl Bağımlılık ile Mücadele Kurulu toplantısında konuşan Vali Tutulmaz; “Bağımlılıkla mücadelede kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kararlı bir duruş sergilemekteyiz. Bu duruşumuz sayesinde ilimizde çok önemli başarılar elde etmeye devam ediyoruz.Bu ve bunun gibi toplantılarda beraberce aldığımız kararlara sahip çıkıldığını görüyorum. Afyonkarahisar’da güzel bir sinerji yakaladık. Bu ortamı devam ettirmek adına kurum temsilcilerimiz mutlaka toplantılarda raporlar çıkarsınlar ve elde ettikleri bilgi ve tecrübeleri kurum çalışanlarına aktarsınlar. Böylece halkımıza hizmet etmek adına süreklilik sağlamış oluruz.” dedi.