Afyonkarahisar'ın bağımsız ve korkusuz haber sitesi Afyonhaber tarafından geçen hafta gündeme getirilen "Termal otel adı altında Afyon'un adını kirletiyorlar!.." başlıklı haberimiz üzerine Afyonkarahisar Valiliği ve İhsaniye Kaymakamlığı hareekte geçti.

Pedofili sapık yakalandı!.. Pedofili sapık yakalandı!..

"Devremülk termal tesis adı altında "termal otel" gibi hizmet veren Afyon'daki sözde termal tesisler, Afyon termal turizmini baltalamaya devam ediyor. Yaylabağı termal bölgesinde faaliyet gösteren Royal Termal işletmesiyle ilgili şikayetler ve iddialar Afyonkarahisar termal turizmini baltalıyor" içerikli haberimiz üzerine sözü edilen termal tesis denetlendi.

Bölgede bulunan tüm termal tesis, termal otel ve devremülk tesislerin Valiliğin talimatıyla denetlenmeye başlandığı, denetimlerind evam edeceği bildirildi.

Afyonkarahisar Valiliği ve İhsaniye Kaymakamlığının talimatları ile, İl Sağlık Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Maliye ekipleri, Belediye ekipleri, Afgazjet, OEDAŞ ve diğer birimler tarafından söz konusu işletmenin denetlendiği ve cezai işlem ce mühürleme işlemi uygulandığı bildirildi.

Afyonkarahisar2ın termal ve kaplıca turizminde marka olduğunu belirten kaynaklar, Afyonkarahisar termal turizminin zarar görmememesi için bu tip denetimlerin yapılması gerektiğini belirtiyor.

Bölgede, dört dörtlük hizmet veren, tüm kurallara ve yönetmeliklere uyan, müşteri memnuniyeti için ne gerekiyorsa yapan, örnek ve pırırl pırıl bir çok otel, devremülk, villa kaplıca hizmeti veren tesisler olduğunu belirten kaynaklar ancak olumsuz ve kötü örneklerin de olduğunu, olumsuz örneklerin denetlemerle önlenebileceğini belirttiler.

AFYONHABER olarak, Afyonkarahisar'ın marka olduğu her alanda markalarımızı, değerlerimizi korumak ve bu markalarımızın zarar görmemesi, lekelenmemesi için yayınlarımız devam edecek.

Editör: Birinci Editör