Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Yarıyıl Satranç Turnuvası”, Çiğiltepe Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.

12 yaş altı, 10 yaş altı ve açık kategori olmak üzere üç farklı grupta düzenlenen turnuvada sporcular, strateji, dikkat ve konsantrasyon gerektiren karşılaşmalarda en iyi performanslarını sergileyerek dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Şuhut'ta sabah namazı buluşmaları yoğun ilgi gördü
Şuhut'ta sabah namazı buluşmaları yoğun ilgi gördü
İçeriği Görüntüle

Turnuva sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde başarılı sporculara madalyaları verildi. Açık kategoride birinciliği İsmail Mert Odabaş kazanırken, Eren Sert ikinci, Alperen Yiğit Can ise üçüncü oldu. 12 yaş altı kategorisinde de İsmail Mert Odabaş zirvede yer alırken, Ufuk Efe Bal ikincilik elde etti. 10 yaş altı kategorisinde ise Abdullah Aydın birinci olurken, Mehmet Emin Aydın turnuvayı ikinci sırada tamamladı.