Afyonkarahisar'daki iğrenç bir olay yine ATV'de Müge Anlı'nın gündemine geldi...



İDDİALARA GÖRE OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ:



Afyonkarahisar'da pazarda ekmek satmak için yola çıkan Tuncay Demirel araba çarpması sonucu hayatını kaybetti.

 Tuncay Demirel'in 20 yıllık eşinin gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarını görür ve eşi Nazife Demirel'e  o görüntüleri sorar.Nazife Demirel kendisini Yasin adında bir adamın gece kulübünde zorla çalıştırdığını söyler. Tuncay ve Nazide Demirel çifti emniyete giderek Yasin adındaki şahıstan şikayetçi olurlar. Ancak, Tuncay Demirel işi gereği şehir dışına çıktıktan sonra Nazife Demirel şikayeti geri alır.

 Eşiyle tartışan Tuncay Demirel 3 çocuğu ile birlikte şehir merkezine gider. 22 Ağustos Perşembe günü  Afyonkarahisar Harbiş pazarında ekmek satışı yapan Tuncay Demirel, eşinin de orada olduğunu öğrenince yine büyük bir tartışma yaşarlar. Nazife Demirel'in yasak ilişki yaşadığı Yasin'in arabayla çarptığı iddia edilen Tuncay Demirel orada hayatını kaybetti.

Tuncay Demirel'in ailesi gelinlerinin müstehcen görüntülerinin çıktığını ve  oğullarının her gece uyku hapıyla uyutulduğunu ve gelinlerinin gece kulübüne gittiğini söyledi.



CANLI YAININI VİDEOSU:



https://www.takvim.com.tr/webtv/video-haber/video/muge-anlidaki-tuncay-demirel-olayinda-sok-gercekler-kocasina-uyku-hapi-verip-konsomatris-olarak-calistigi-adamla