Türkeli Gazetesi, 68 yıldır ilkeli, tarafsız dürüst ve gerçekçi haberciliğin simgesi olarak yayın hayatına devam ediyor.

TÜRKELİ 68 YAŞINDA

5 Aralık 1951 tarihinde merhum bilge şahsiyet Dr. Sadettin Aygen ile yayın hayatına başlayan Türkeli, 1987’de gazeteyi devralan H. Hakkı Özsoy tarafından bu günlere getirildi.

Türkeli Gazetesi geçmişten aldığı bilgi ve birikimiyle, bugün genç, dinamik, profesyonel kadrosuyla yayın hayatını ilkelerinden ödün vermeden sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana ilkeli yayın politikasıyla Afyonkarahisar’a hizmet veren Türkeli Gazetesi 68. Yılını kutluyor. Basın sektörüne 68 yıl önce katılan, ilk kurulduğu 1951 tarihinde elle ve kurşun harfle hazırlanarak baskıya sunulan, gelişen teknolojiyle entertip, daktilo ve teknolojik gelişmeler ve dizgi sistemine geçen, günümüzde ise ulusal basın teknolojisiyle masaüstü yayıncılık, ofset baskıya geçiş yapan, günlük 50 – 100 tirajdan 1000’lere yükselen, 2 – 3 çalışandan 10 çalışan sayısına ulaşarak hizmetlerini ilk günden itibaren ilkeli bir şekilde sürdüren Türkeli Gazetesi, 68. yılında da gururla hizmet vermeye devam ediyor.

TÜRKİYE GENELİNDE BİR REKOR

68 yıldır yayın hayatını sürdüren Türkeli Gazetesi, geçen zaman içerisinde güçlü bir yayın organı haline geldi. 68 yıllık geçmişi ile Türkiye genelindeki yerel gazeteler arasında bir rekora koşan Türkeli, gazetecilik dışında da verdiği hizmetler ile dikkat çekiyor.

VALİ TUTULMAZ KUTLADI

Türkeli Gazetesi’nin 68. kuruluş yıldönümü nedeniyle Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Ş. Münire Burcu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen kutlama mesajı gönderdi. Vali Tutulmaz, göndermiş olduğu mesajda; “Gazetenizin kuruluşunun 68. yılına girmesi nedeniyle şahsınızda tüm çalışanlarınızı en içten dileklerimle kutlar, nitelikli yayınlarınızın devamını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi. 



Biz de, AFYONHABER MEDYA olarak, TÜRKELİ Gazetesinin 68. yaşını tebrik ediyor; kurucusu merhum Sadettni Aygen'i rahmetle anıyor; başta H.Hakkı Özsoy olmak üzere tüm çalışanlarını kutluyor ve başarılar diliyoruz.