Afyonkarahisar İl Tarım Orman Müdürü İbrahim Acar, Sandıklı ilçesini ziyaret ederek burada bir takım temaslarda bulundu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar İl Tarım Orman Müdürü İbrahim Acar, Sandıklı ilçesini ziyaret ederek burada bir takım temaslarda bulundu.İl Tarım Orman Müdürü İbrahim Acar, ilk olarak Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makam odasında ziyaret ederek kendisiyle fikir alış verişinde bulundular.

Sandıklı ilçesinde yapılan faaliyetler, çalışmalar ve yapılması düşünülen projeler hakkında Başkan Çöl’den kısa bir brifing alan İbrahim Acar, görüşmenin akabinde Başkan Mustafa Çöl’ün eşliğinde ziyaretlerine başladı.

İlk olarak Sandıklı Belediyesi bünyesinde bulunan SANJET A.Ş tarafından hayata geçirilen Jeotermal Çiçek Serası ile Kurutulmuş Meyve Serasını ziyaret eden heyet, burada yetkililerden konuyla ilgili bilgiler aldılar. Çiçeklerin yetiştirilmesi, üretilen çiçeklerin türleri, tesislerde yapılan işlemler, kurutulmuş meyve serasında yıllık üretilen ürünler, gibi konularda detaylı bilgi alarak tesisten ayrıldılar.

Daha sonra SANJET A.Ş’ye ait olan “Suyun Tek Elden Dağıtılması Projesi” kapsamında yapılan tesisi gezen heyet, ilçeden gelen dönüş suyunun toplanarak hangi aşamalardan geçip, seralara hangi şartlarda verildiğini, toplanan bu suyun gördüğü işlemleri ve bundan sonra yapılacak hangi çalışmalarda kullanılacağının bilgisini aldılar.

Ardından ilçemizde faaliyet gösteren Serala’rı ziyaret eden heyet burada üretilen ürünleri inceleyerek sera sahipleriyle sohbetlerde bulundular. Sera sahipleri bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Tarım Orman Müdürü ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür ettiler.

İl Tarım Orman Müdürü İbrahim Acar ilçeden ayrılmadan önce Sandıklı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesinin Başkan Mustafa Çöl ile geçirdiği değişime yakından şahitlik ettiğini, potansiyelini kullanmaya başladığında değişik sektörlerde muazzam işler başarıldığını, bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ettiğinin altını çizdi.