Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Afyon Post’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

Gözden kaçırmayın

18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Afyon Post’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

 

Sayın A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Sayın ve Sayın Medya Genel Koordinatörü Selcen Dilek Çöygün’e başarılar diledi.

HEPİMİZİ “CEMİYET” ÇATISI ALTINDA BULUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ
Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt “Afyon Gazeteciler Cemiyeti olarak, Sayın Grubu bünyesinde faaliyetini sürdüren Afyon Post ve Vekilim TV’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Sayın Grubu, Kadir Sayın camiamıza yabancı insanlar değiller. Kanal 3’teki Mega Birlik’teki ortaklıkları devam ediyor. Aynı şekilde medyada da yeni yapılanmalara gidiyorlar. Biz Afyon Gazeteciler Cemiyeti olarak basın camiamızın, medya camiamızın tamamını kapsamaya, kucaklamaya çalışan, gayret gösteren bir ekibiz. İnternet ortamında yayın yapan arkadaşlarımızı, radyocu arkadaşlarımızı gazeteci, televizyoncu arkadaşlarımızı hepimizi “Cemiyet” çatısı altında buluşturmaya çalışıyoruz. Amacımız, hedefimiz bu yönde. Sizlerde zaten Cemiyetimizin üyesi meslektaşlarımızsınız, üyelerimizsiniz. İnşallah Afyon Post da Vekilim TV’de Afyonkarahisar basına Hayırlı olsun .Yayın hayatınızda başarılar diliyoruz. “ dedi.

AFYON’A, AFYONLULARA SES KULAK OLABİLİRSEK NE MUTLU
Sayın Medya Koordinatörü Selcen Dilek Çöygün “Bizler de Sayın Medya olarak, Afyon Post, Vekilim TV ve Antalya Newspaper olarak siz Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin göstermiş olduğu nezaket ziyaretinden çok mutlu olduk. İnşallah Afyon için de, vatandaşlar için de bir nevi biz de ses kulak olabilirsek sizlerle birlikte, sizlerden üstadlarımızla birlikte koordineli daha başarılı işlerde yol alabilirsek, Afyon’a ve Afyonlulara biraz katkımız olursa ne mutlu… Ziyaretlerinizden dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

BİR OLALIM BÜTÜN OLALIM…
Sayın A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Sayın da yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, “Bizler iş ve sanayi camiasında faaliyet gösteren bir firmayız. Medya sektöründe Mega Birlik de yönetim kurulu üyeliğim devam ederken, medyaya karşı sevgi ve aşk doğdu. Memleket için ne yapabiliriz, ne şekilde proje üretebiliriz? Amacımız, gayemiz birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte Afyon’u ve ülkemizi nasıl kalkındırırız. Bu noktada sizlerle birlikte projeler üretelim, bir olalım, bütün olalım. Memleketimize hem Afyon noktasında başlayarak, ülkemize faydamız çabamız olsun diye çalışıyoruz” dedi.
Ziyarete AGC Başkanı Sezer Küçükkurt ve Yönetimi Kurulu Üyeleri İsmail Akar, Hakan Dilek, Ömer Elçi, Faruk Kılınç ile Gazeteci Polat Yılmaz katıldı.