Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, Afyonkarahisar Valiliğinin başlattığı "Her ev bir okul" projesine destek verdiklerini açıkladı...



AÇIKLAMA ŞÖYLE:








“AFYON’DA HER EV BİR OKUL”

BU PROJE ŞEHRİMİZİN EMİN ELLERDE OLDUĞUNUN BİR İFADESİDİR

 

 

Valiliğimizin “Afyon’da Her Ev Bir Okul” Afyonkarahisar’da evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci kalmasın diyerek maddi yetersizliği nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz kalmaması için başlattığı, uyguladığı projeyi kıymetli buluyor, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube olarak teşekkür ediyoruz ve destekliyoruz.

 

Şehrimizde göreve başlamasının akabinde; mesai mefhumu gözetmeksizin emek veren, alın teri döken Sayın Valimiz Gökmen ÇİÇEK ve ekibinin gönüllere dokunacak projesi aslında bu milletin derdiyle dertlenen, dert edinenlerin her hâl ve şartta neler yapabileceğinin güzel bir örneğidir.

 

Sadece yaptıklarımızdan değil yapmamız gerektiği halde yapmadıklarımızdan da mesul olduğumuz bir günün hasbiliği ile ortaya konulduğuna inandığımız proje; bizim içinde şehrimizin emin ellerde olduğunun bir ifadesi, yüreğimizi ferahlatan, “Vesile olanlardan Allah razı olsun!” duasına gönülden, samimi aminler alabilecek bir projedir.

 

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube olarak, hak ve hayır mücadelemizde insanımıza, ihtiyaç sahiplerine, öğrencilerimize ve eğitime yapılan her türlü katkıyı, projeyi desteklemeyi aslî vazifelerimizden kabul ediyor, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Yönetim Kurulumuzun şahsi katkıları ile 10 evladımızın çalışma masası ve kütüphane ihtiyacını karşılıyoruz.

 

Afyonkarahisarlı tüm hemşerilerimizi, kardeşlerimizi Valimiz Sayın Gökmen ÇİÇEK’in besmelesini çektiği, hak ve hayır mücadelesine ortak olmaya, katkı sunmaya davet ediyoruz.

 

Sayın Valimize öğrencilerimize, şehrimizin eğitimine katkı sunan kıymetli bir projede bizlere de katkı sunma fırsatı verdikleri için ayrıca teşekkür ediyor, kendilerine Rabbimizden başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

 

Mustafa ARSLAN

Memur-Sen İl Temsilcisi

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı