Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin sonuçlanması ile yeni meclisin İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçtiği Sn. Burhanettin ÇOBANA’ a tebrik ziyaretinde bulundular.

Ziyarette İl Genel Meclisi Üyesi Nurettin BİRLİKTİR’ de bulunurken İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin ÇOBAN ,, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İplikçioğlu , Kadir Sayın, Akif İşbilir, Abdurrahman Alp, Kamil Ayvalı ve Adnan Demirel’i kabul etti.

Yapılan ziyarette ilimizin genel yatırım planlaması ve projelerinin değerlendirildiği ve sanayicilerle işbirliği projeleri görüşüldü.

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban yatığı konuşmada “ilimizin mümtaz sivil toplum örgütlerinden birisi olan AFSİAD’ ın bu tebrik ziyaretinden dolayı bu dolayı Afsiad Heyetine ayrı ayrı teşekkür ederim, Ayrıca AFSİAD üyelerinin de başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye konuştu.

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU “İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilmenizden dolayı sizi kutluyoruz. 10 yıllık Belediye Başkanlığınız döneminde olduğu gibi ,başarılı çalışmalarınızın bu sefer İl Genel Meclisi çatısı altında da devam edeceğime hiç kuşkumuz yoktur. Her zaman sizlere destek olmaya da devam edeceğimizi bildirir ,İl Genel Meclisi Başkanlığınızın tekrar hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.”diye konuştu.