AFSİAD AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.MEHMET KARAKAŞ’A TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU. 



Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği  (AFSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri   Cumhurbaşkanlığı Ataması ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü olarak göreve başlayan Prof..Dr..Mehmet KARAKAŞ’a  tebrik ziyaretinde bulundular. 

Rektör Prof .Dr.Mehmet KARAKAŞ ,Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Metin  İplikçioğlu , Kadir Sayın, Akif İşbilir, Abdurrahman Alp, Kamil Ayvalı ve Adnan Demirel’i kabul etti. 

Yapılan ziyarette toplumumuzun   sosyo-kültürel yapısının eğitime olan etkisi ve   üniversite -sanayi  işbirliği projeleri görüşüldü.  

Rektör Prof .Dr.Mehmet KARAKAŞ yaptığı konuşmada “İlimizin ekonomi alanında önemli  sivil toplum örgütlerinden birisi olan AFSİAD’ ın bu tebrik ziyaretinden dolayı Afsiad Heyetine ayrı ayrı teşekkür ederim ve ayrıca üniversitemizde işbirliğimizi de artarak devam ettirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu. 

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği  (AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU ise “Üniversitenin geçmiş dönemlerde olduğu gibi üniversite-sanayici işbirliklerine artarak devam ettireceğini gözlemledik ,bu da bizleri Üniversitemiz ve İlimiz adına sevindirdi .Sayın Rektörümüze bundan sonrası için her türlü bize düşen görevde yanında olduğumuzu belirttik. Yeni görevinde kendisine ve ekibine başarılar dileriz” diye konuştu.