Spor Toto 1 Ligde mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında yarın bugün saat 17.00’da Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Siirt İl Özel İdaresispor’u ağırlayacak.

Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden ve son olarak altıncı haftada evinde ağırladığı Balıkesirspor Baltok ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz AfjetAfyonspor’da gözler bir kez daha Zafer Stadında Siirt İl Özel İdaresispor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçına çevrildi. Tek maç usulüne göre oynanacak müsabakalarda Spor Toto Süper Lig’den Ankaragücü, Antalyaspor, Konyaspor, Erzurumspor ve Çaykur Rizespor’da yer alacak.

Müsabakanın hakemi belli oldu

Kocatepe Spor Kompleksi Zafer Stadında oynanacak mücadeleyi Ankara bölgesi hakemlerinde Kadir Sağlam yönetecek.

“Gidebildiğimiz kadar gideceğiz”

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında bugün Siirt İl Özel İdaresispor’u ağırlayacak olan mor beyazlı temsilcimizde Sportif Direktör İbrahim Çelik, Gazete 3 Spor Servisine açıklamalarda bulundu. Rakiplerini hiçbir şekilde hafife almadıklarını ifade eden Çelik şunları söyledi, “ Bugün konuk edeceğimiz Siirt’te kendi liginde şampiyonluğa oynayan bir kadro kurdu. Tabii rakibimizi hafife almamak gibi bir durum söz konusu değil. Lig’de oynayan oyuncularımızdan ziyade daha çok ağırlıklı  olarak eksik durumda olan oyuncularımıza şans vereceğiz. Biz, bu sene ligimizde nasıl hedef koyduysak, kupada da bir hedef koyduk ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.”

“Galibiyeti kaçırdık”

1.Lig’de son olarak oynanan BalıkesirsporBaltok maçını da değerlendiren Çelik, “Sahada elimizden geleni yaptık ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı. Elimize geçen fırsatları değerlendirseydik her şey daha çok farklı olabilirdi fakat son dakikalarda şanssız bir gol yedik ve 1 puan ile ayrıldık. Futbol, hataları kaldırmayan bir oyun hele ki özellikle 1.Lig hataları kaldıracak bir lig değil. Biz, Balıkesir’i de yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyorduk ancak olmadı. Deplasmanda iyi oynayan bir takımız, ve iç sahada da bu iyi oyunumuzu yansıtarak bundan sonraki maçlarımızda kazanmaya odaklanacağız” ifadelerine yer verdi.

“Gençlerbirliği lider durumda”

Önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını da hatırlatan İbrahim Çelik, “ Gençlerbirliği iyi bir takım, lider bir takım. Güçlü bir kadroları var ve işimizin kolay olmayacağından eminiz ancak, biz AfjetAfyonspor olarak Gençlerbirliği karşısında elimizden geleni yaparak puan ya da puanlar ile dönmek niyeti içerisindeyiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.



ODAK GAZETESİ