1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulunan AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan ve beraberindeki heyet kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

          Ziyaret sırasında kendilerini kabul eden Başkan Çoban’a teşekkür eden İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan deprem konusunda halkımızın bilinçlendirilmesi amacıyla hafta boyunca yapılacak etkinliklerden bahsetti.

 

          Ziyarette Başkan Çoban, her an depreme hazırlıklı olmamız gerektiğine işaret etti.  Yüce Allah’ın ülkemizi ve ilimizi her türlü doğal afetlerden koruması için dua da bulunan  Başkan Burhanettin Çoban,” Rabbim bizleri her türlü depremden ve buna bağlı kayıplardan muhafaza eylesin. Afyonkarahisar deprem yaşamış bir ilimiz. Bizler depreme her zaman hazırlıklı olmalıyız. Kurum ve kuruluşlar olarak ne kadar çok tedbir alsak da halkımızın da deprem öncesi ve deprem sırasında bilinçli olması gerekir. Herhangi bir afet öncesinde gerekli tedbirleri alarak afete hazır halde çalışmalarını sürdüren AFAD ekiplerine başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye konuştu. Ziyarette sonunda İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ve Şube Müdürleri Başkan Çoban’a deprem çantası hediye etti.