500 TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİLERE SAAT Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, SBS’de 500 tam puan alan öğrencileri, makamında kabul ederek, saat hediye etti.
2012 yılı 8’inci sınıflar Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) 500 tam puan alarak dereceye giren öğrenciler, Buse Akman, Anıl Yarkın Sıvacı, Mevlüt Yavuz ve Ahmet Faruk Kenar, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın öncülüğünde Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin veli ve öğretmenlerinin de bulunduğu ziyarette, Vali Balkanlıoğlu başarıları için öğrencilere teşekkür etti. Görev süresinin büyük bir bölümünü eğitim sorunlarına ayırmaya gayret ettiğini söyleyen Balkanlıoğlu, “Tüm çabamız Afyonkarahisar’ın başarıyı yakalaması ve eğitim düzeyinde hak ettiği noktalara varmasıdır. Anne babalara ciddi sorumluluklar düşüyor. Aile, eğitim kadrosu ve çocuklarımızdan oluşan bu üçlü sacayağı arasında ne kadar bir uyum ahenk ve amaç birlikteliği olursa başarıda o ölçüde hızlı ve çabucak gerçekleşir. Dolayısı ile bu hedefi yakalamada bu üçlü grubun ortak çalışması çok önemli. Bir kez daha sizleri ve ailelerinizi kutluyorum” dedi.
Öğrencilerle teker teker sohbet eden ve ileriye yönelik hedeflerini soran Vali İrfan Balkanlıoğlu, öğrencilere bol bol kitap okumalarını, hafızalarını geliştirmelerini önerdi. En değerli şey olan zamanı iyi kullanmalarının gerektiğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu, öğrencilere birer kol saati hediye etti.