Yüzde yirmi ile kırk arasında değişen indirim oranlarına ev sahipliği yapan tesettür elbise modelleri online mağazalarda alıcılarla buluşuyor. Kırmızı, siyah ve bordo gibi düğün ve nişan gibi organizasyonlarda sıklıkla tercih edilen renkleri revaçtadır. Ancak bunun dışında özellikle genç neslin tercih ettiği ve günün modasını yansıtan renkleri de fiyat farkı ödemeksizin satın almak mümkündür. Son derece kaliteli kumaşların bir araya getirilmesiyle üretilen tesettür elbise seçenekleri şıklığı ve rahatlığı aynı oranda sunuyor. Günlük yaşamda ve önemli davetlerde giyilebilecek elbiseler çanta ve ayakkabı aksesuarlarla da rahatlıkla kombin yapılabilir.

 

 İlk Seçenekler: İncili Tesettür Elbiseler

 

 Şıklığı minimal seçeneklerde bulanlar için ilk seçenekleri incili elbiseler oluşturuyor. İnci süslemeleri gövde kısmında yer alıp ışıltılı bir görünüme sahiptir. 40 bedenden başlayan ölçüleri ise 48 bedene kadar uzanıyor. Mira adı verilen son derece kaliteli bir kumaştan üretilmiştir. Mevcut renk seçenekleri arasında kırmızı, bordo, turkuaz ve pudra gibi dikkat çekici alternatifler de bulunuyor. Arkadan fermuara kapatılabilen bu elbiseler astarlıdır. Yıkama talimatlarına uyulduğu takdirde uzun yıllar boyunca ilk günkü ışıltısıyla giyilebilir.

 

 Ekose Desenli ve Düğmeli Elbiseler

 

 İkinci seçenekler arasında ekose desenleri ile oldukça beğeni toplayan düğmeli elbiseler yer alıyor. Beğenilen elbiseler önce favorilere sonra sepete eklenerek rahatlıkla sipariş edilebilir. Aynı zamanda Whatsapp üzerinden sipariş verme olanağı da Tesetturdunyasi.com.tr’de tüm alıcılara sunuluyor. Dokuma kumaştan imal edilen bu elbiselerin garanti süreleri 12 ay ile 2 yıl arasında değişkenlik gösteriyor. Özellikle satın alacağı ürünlerde özgünlüğü ön planda tutan kadınların bir numaralı tercihidir. Sadece topuklu ayakkabılarla değil spor ve babet ayakkabılarla da kombin yapılabilir.

 

 Ponponlu Tül Elbiseler ve Özellikleri

 

 Son yılların en gözde tesettür elbiselerinden biri olan ponponlu tesettür elbiseler 18 - 25 yaş aralığındaki genç neslin büyük oranda sipariş verdiği bir diğer elbisedir. Pembe, pudra ve bordo gibi renkleri ürün görsellerine bakılarak incelenebilir. Ponponlu görünümü sayesinde son derece sıra dışı bir imaj çizgisine sahip olan bu elbiselerin kol uçları lastiklidir. Tül kumaştan imal edildiği için giyimi son derece rahattır. Söz konusu ürünlerde de yüzde kırka varan indirimler yapılıyor.