AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Erenler Mahallesi'nde düzenlenen 'Bizim Semtin Gençleri Erenler' programında gençlerle buluştu. Programda, Turizm Fakültesi öğrencisi Sude isimli bir genç kız, Uluçay'a projelerini İngilizce olarak sordu. Uluçay da, İngiltere'de öğrencilik yaptığını belirterek, soruyu İngilizce olarak yanıtladı.

Uluçay, gençlere yönelik olarak Saraydüzü'nde yeni kamp alanı, yeşil alanlar, paintball sahası, kiosklar ve AFBUCKS gibi sosyal alanlar oluşturacaklarını söyledi. Ayrıca, alışveriş festivalleri, ücretsiz gezi organizasyonları gibi farklı sosyal aktiviteler düzenleyeceklerini ve gençlik merkezlerini çoğaltacaklarını ifade etti. Uluçay, "Eğer sizlerin projesi var ise bizlerle paylaşabilirsiniz. Başkanım bizim arkadaşlarımızla istediğimiz bir proje var deyin. Tabiki bu bölgede öğrenciler yaşadığı için önceliğimiz onların güvenliği olacak" dedi.

Uluçay, ayrıca üniversite ile iş birliği içinde bu bölgede ticaret merkezleri kurulması ve kiosklar yapılması için çalışacaklarını da belirtti. Sude isimli öğrenci ise, Uluçay'ın İngilizce konuşmasından çok etkilendiğini ve projelerini beğendiğini söyledi.

#Uluçay #Erenler #Gençlik #İngilizce