2025-2026 sezonu U18 Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonaları 2. Bölge müsabakaları, Afyonkarahisar’da düzenlenen teknik toplantının ardından başladı.

Takım temsilcileri, antrenörler ve organizasyon yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen teknik toplantıda; müsabaka talimatları, fikstür ve organizasyon sürecine ilişkin detaylar paylaşıldı. Toplantının ardından takımlar, karşılaşmaların oynanacağı Tınaztepe Spor Salonu’nda parkeye çıktı.

Fenerbahçe: İsmail Kartal görevine devam edecek
Fenerbahçe: İsmail Kartal görevine devam edecek
İçeriği Görüntüle

Türkiye’nin farklı illerinden gelen ekiplerin mücadele ettiği şampiyonada, gruplarda avantaj sağlamak isteyen takımlar kıyasıya rekabet ediyor. Organizasyonun ilk gün programında A, B ve C gruplarında toplam altı karşılaşma yer alıyor.

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu önemli basketbol organizasyonu, genç sporcuların sportif gelişimine katkı sunmayı hedeflerken, kentin spor altyapısı ve organizasyon kabiliyetini gösteriyor.