Afyonkarahisar'da Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Basketbol U-14 2.Bölge Şampiyonası, açılış seremonisiyle başladı. 8 farklı kulüpten gelen takımlar, her maç öncesi "6 Şubat 2023 Kalplerimiz Deprem Bölgesinde Atıyor" yazılı pankartlar açarak depremde hayatını kaybedenlere saygılarını iletmeyi ihmal etmedi.

Afyon Masterler, Manavgat Master Cup'ta 2. oldu Afyon Masterler, Manavgat Master Cup'ta 2. oldu

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek müsabakalara katılan sporcular ve antrenörlere başarı dileklerini iletti.

Kasapoğlu, bu şampiyonanın genç sporcuların yeteneklerini sergileme ve rekabet etme şansı bulabileceği önemli bir etkinlik olduğunu söyledi.

Kasapoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi: "Bu şampiyona, sporcuların yeteneklerini geliştirebilmeleri ve yeni deneyimler kazanabilmeleri için büyük bir fırsat. Basketbolseverlerin heyecanla takip edeceği bu müsabakalar, sporcuların ileride başarılı olmaları için önemli bir adım olacak. Şampiyonanın sonunda dereceye giren takımlar, bölgeyi temsil ederek ilerleyen aşamalarda başarı için mücadele edecekler."

#Afyonkarahisar #BasketbolŞampiyonası #Spor #Gençlik #Rekabet