TOKİ aralarında Afyonkarahisar'ın da bulunduğu 36 ilde konut ve iş yeri satacağını duyurdu!..

TOKİ, aralarında Afyonkarahisar'ın da bulunduğu 36 ilde toplam 16 konut ve 183 iş yeri, açık artırmayla beraber satışa çıkarılacağını duyurdu. İşte TOKİ konut ve işyeri satışlarının detayları...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Afyonkarahisar'ın da bulunduğu 36 ilde konut ve iş yeri satışı gerçekleştireceği ve bu satışların açık artırma yöntemiyle yapılacağını duyurdu.

Afyon'da bu yıl 7 okul 1 hükümet konağı hizmete girecek Afyon'da bu yıl 7 okul 1 hükümet konağı hizmete girecek

Konutların yeni sahiplerini bulması için başvuruda bulunacak olanların hangi şartları sağlamaları gerektiği, hangi illerde konut satışı yapılacağı ve başvuruların nereden ve nasıl yapılabileceği merak konusu haline geldi.

TOKİ, 36 ilde konut ve iş yeri satışı yapacak ve bu konutların alan, fiyat ve konum bilgileri EmlakMüzayede.com.tr internet  sitesi üzerinden paylaşıldı.

Bu bilgiler doğrultusunda vatandaşlar başvurularını yapabilecektir.

TOKİ'nin düzenlediği kampanya kapsamında, 36 ilde toplam 16 konut ve 183 iş yeri açık artırma yöntemiyle satışa sunulacağı belli oldu. Açık artırmaların, 31 Mayıs Cuma günü Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ'nin İstanbul hizmet binasında gerçekleşeceği belirtildi.. İnternet üzerinden katılım için kayıtlar 30 Mayıs saat 14.00'a kadar alınacaktır. TOKİ'nin bankacılık hizmetleri ve başvuruları Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacağı netleşti.

İstanbul, Balıkesir, Çorum, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Zonguldak, Rize, Siirt, Tunceli ve Kars illerinde TOKİ tarafından satışa sunulacak konutlar bulunuyor. Bu illerdeki konutlar kampanya kapsamında açık artırma yöntemiyle satılacak ve ilgilenenlerin başvurularını belirtilen tarihlerde yapmaları önemlidir.

TOKİ, Eskişehir, Konya, Afyonkarahisar, Balıkesir, ve diğer birçok ilde toplamda 28 farklı şehirde iş yerlerini satışa sunuyor. Bu iş yerleri açık artırma yöntemiyle satılacak ve başvurular belirtilen tarihler arasında gerçekleştirileceğini duyurdu.

Müzayede kapsamında yüzde 25 peşinatla başlayıp 72 ay vade, yüzde 25 peşinatla başlayıp 120 ay vade ve yüzde 15 peşinatla başlayıp 60 ay vade gibi farklı ödeme seçenekleri mevcuttur.

Editör: Birinci Editör