Şuhut Belediyesi tarafından Zafer Haftası kutlamaları çerçevesinde organize edilen 22. Şuhut Zafer Haftası Kültür ve Sanat Etkinlikleri, Eski Sebze Pazarı alanında tüm hızıyla sürüyor. Etkinliklerin ikinci gününde sahne alan ROTA BAND grubu, 90’lı yılların ve günümüzün en sevilen popüler şarkılarını Şuhutlular için seslendirdi. Konser alanını dolduran binlerce kişi, grubun söylediği parçalara hep birlikte eşlik etti.

Protokol ve gençler konserde bir araya geldi
Özellikle gençlerin yoğun katılım gösterdiği gecede alan saatler öncesinden doldu. Etkinliğe Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, MHP Şuhut İlçe Başkanı Kürşat Ağduk, parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. ROTA BAND’ın performansı eşliğinde coşku dolu anlar yaşayan vatandaşlar, Zafer Haftası gururunu müzikle taçlandırdı.

Başkan Özaşkın: "birlik ve beraberlik içinde kutluyoruz"
Gençlere yönelik kültür ve sanat faaliyetlerini önemsediklerini belirten Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Zafer Haftası’nın ilçede birlik, beraberlik ve büyük bir coşkuyla kutlanması için çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.


Next






