Eski DEVA Partisi yöneticinden partisine sert tepki Eski DEVA Partisi yöneticinden partisine sert tepki

Sandıklı Eski Belediye Başkanı İsmail Elibol instagram hesabından oğlu Necip Elibol'un YRP den Mustafa Çöl'ün Belediye Meclis Listesinden 1 Sıra Aday olduğunu duyurdu.
Afyonkarahisar ve Sandıklının siyasi aktörlerinden olan İsmail Elibolun bu siyasi hamlesi Sandıklı seçiminin kaderini değiştirecek gibi gözüküyor,

Necip Elibol Sosyal Medya hesaplarından Açıklama yayıladı;

31 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimler de ,
Yeniden Refah Partisin'den Şuan da mevcut Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL'ün Meclis Listesinde , Meclis Üyesi olarak Listede yer aldım.
Memleketimin daha çok gelişmesi, kalkınması ve refaha ulaşması için, elimden geleni yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Sandıklımızı yönetecekse ,
Sandıklımızın Sağcısı , Solcusu , Atatürkçüsü , Muhafazakarı, Şehirlisi, Köylüsü, Milliyetçisi Yönetsin ama Sandıklımızı dışarıdan birilerinin güdümü ile yönettirmeyeceğiz.
Diğer Partilerden de Aday olan Bütün Başkan Adaylarına ve Ekiplerine Başarılar Dilerim.
Güzel , Kaliteli bir seçim olmasını temenni ederim.
Sandıklı Tarihimizde Görev Almış Tüm Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerine , Siyasette Emeği Geçmiş Herkese Sonsuz Teşekkür Ederim.
Sandıklımıza Kim bir çivi çaktıysa Allah razı olsun.
Sandıklı'da hizmet sırası yavaş yavaş nesil değiştiriyor, biz de çoluk çocuklarımıza en güzel Sandıklı'yı bırakmak için elimizden geleni yapacağız.
Bütün Eşim, Dostum, Arkadaşım ve Çevremizden'de desteklerinizi bekliyor ve sizlerin de her zaman yanınızda olacağımı bildirerek , desteğiniz ile bu seçimi kazanacağımızdan en ufak bir şüphe duymuyorum.

Saygılarımla…

Necip ELİBOL
Yeniden Refah Partisi(YRP) 1.Sıra Belediye Meclis Üyesi.