Geçtiğimiz genel seçimlerde de Milletvekili aday adayı olarak çalmadığı kapı, sıkmadığı el ve girmedik gönül bırakmayan Özkiraz, Sandıklı ilçesinde her kesimden büyük destek alıyor.

Sandıklı için çok büyük hayallerinin olduğunu belirten Özkiraz tüm projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Özkiraz, ziyaret ettiği yerlerde projelerini ve vizyonunu anlatırken, seçilmesi durumunda vaat ettiklerinin takipçisi olunması çağrısında bulundu. Eğer başka bir ismin bu önemli göreve layık görülmesi durumunda bile Sandıklı için projeler üretmeye ve destek olmaya devam edeceğini belirten Özkiraz, tüm kalbi ve enerjisiyle hizmet etmeye kararlı olduğunu dile getirdi.

ANKARA’DA TEMASLARLA BULUNUYOR

Sandıklı ilçesindeki seçim çalışmaları haricinde Başkentte’de ziyaretlerini sürdüren Özkiraz, İlimiz Ak Parti Milletvekilleri ile sürekli istişare halinde. Ak Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile birlikte Sandıklı için projelerini görüşen Özkiraz’a ilimiz vekillerinden de tam destek veriliyor.

SAHTE ANKETLERE İNANMAYIN, AÇIK OPERASYON VE MANİPÜLASYON

Özellikle geçtiğimiz hafta yapılan bazı sahte anketlerde Turhan Zahid Özkiraz’ın isminin Sandıklı Belediye Başkan aday adaylığı için geçmemesi bazı kesimlerce tepkiyle karşılanırken, duruma Özkiraz Sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Özkiraz; “Kıymetli Dostlarım, yapılan bazı özel anket Çalışması AK Parti Genel Merkezi bilgisi dışında yapılmıştır. Bu kutlu yolda sizlerin destek ve duaları ile yürümeye devam ediyoruz.”dedi.

Konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadıklarını vurguladı. Şen, açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

‘VİTRİNDE DEĞİL MUTFAĞINDAYDIM’

Bu güne kadar Sandıklı için bir çok hizmetlerde bulunan Turhan Zahid Özkiraz, İlim Yayma Cemiyeti Sandıklı Şubesi'nin kurucu başkanı olarak gençlerin yetişmesine katkı sağlıyor.

Halkın sesi olmak için bu yola çıktığını söyleyen Özkiraz : Eğitim hayatından başlayarak, Hafız İmam-hatipli, Ekonomi üzerine Doktora çalışmasını tamamladı.

Özkiraz ; Biz bu davanın neferleriz, bu güne kadar bu işin vitrininde değil mutfağındaydım. Sandıklımızın bölgesel, ulusal ve uluslararası konumunu güçlendirmek amacıyla siyasi, ticari, eğitim ve sivil toplum kuruluşlarındaki bilgi, birikim ve deneyimlerimi halkımızın hizmetine sunabilmekten büyük onur duyacağım” dedi.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir