Geçtiğimiz haftasonu, vatandaşlarımız için anlam dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Miraç Kandili'nin manevi atmosferi, tarihin kara lekelerinden biri olan 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz canları anma ve saygıyla bir araya gelerek geçirdiğimiz bir haftasonuna dönüştü.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına adanmış olan mevlid programı, cemaatin coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Duygu dolu dualar eşliğinde, toplumsal barışa ve iç huzura katkıda bulunması için hep birlikte dua edildi.
Bu özel program, kardeşlik bağlarını pekiştirmeye ve milli birlik ruhunu güçlendirmeye yardımcı oldu. Katılımcılar arasındaki dayanışma ve manevi bağların kuvvetlenmesine vesile olan mevlid programı, ülkemizin daha huzurlu ve sağlıklı bir geleceğe ilerlemesi için umut dolu mesajlarla sona erdi.