Gençlerbirliği maçında Fenerbahçe forması nedeniyle tribünde tepki gören 4 yaşındaki Göktuğ Alımcı, Fenerbahçe’nin davetiyle Olympique Lyon maçını tribünden takip etti. Göktuğ, karşılaşma öncesinde Gençlerbirliği maçında kendisini olay yerinden uzaklaştıran polis memuru Uğur Yurduseven ile sahada bir araya geldi.
Fenerbahçe’den Göktuğ’a davet
Süper Lig’in ilk haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada formasının çıkarılmasıyla gündeme gelen 4 yaşındaki Göktuğ Alımcı ve ailesi, Fenerbahçe Kulübü tarafından Olympique Lyon maçı için İstanbul’a davet edildi. Kadıköy’e gelen Göktuğ Alımcı ve ailesi, karşılaşma öncesinde kulüp binasında ağırlandı. Aile, daha sonra stadyumdaki yerini alarak mücadeleyi tribünden takip etti.

Göktuğ ile polis memuru sahada buluştu
Göktuğ Alımcı, Gençlerbirliği maçında yaşanan olay sırasında kendisini tribünden uzaklaştıran polis memuru Uğur Yurduseven ile Olympique Lyon karşılaşması öncesinde yeniden bir araya geldi.
Göktuğ, polis memuru Yurduseven’in omuzlarında saha kenarında tur attı. İkili, karşılaşma öncesinde Fenerbahçe sahasında birlikte vakit geçirdi.

Gençlerbirliği maçında ne olmuştu?
Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, Süper Lig’in ilk haftasında 15 Ağustos Cumartesi günü Ankara Eryaman Stadı’nda karşı karşıya geldi.
Karşılaşmayı Gençlerbirliği tribününde babasıyla takip eden 4 yaşındaki Göktuğ Alımcı’nın üzerindeki Fenerbahçe forması, tribündeki bazı taraftarların tepkisi üzerine çıkarıldı. Olay sırasında polis memuru Uğur Yurduseven, Göktuğ’u bulunduğu bölgeden uzaklaştırdı.
Olayın sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Şenel Akdemir, çıkarıldığı mahkeme tarafından ev hapsi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Göktuğ Alımcı Olympique Lyon maçını tribünden izledi
Yaşanan olayın ardından Fenerbahçe’nin davetlisi olarak İstanbul’a gelen Göktuğ Alımcı, ailesiyle birlikte Olympique Lyon karşılaşmasını tribünden takip etti. Gün içerisinde Fenerbahçeli taraftarlarla da bir araya gelen Göktuğ, maç öncesinde sahayı gezerek karşılaşma heyecanını stadyumda yaşadı.

Next





