Sürekli Büyüyen, Gelişen İscehisar Mermer İhtisas OSB Yatırımcıların Gözdesi Olmaya Devam Ediyor

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Sürekli Büyüyen, Gelişen İscehisar Mermer İhtisas OSB Yatırımcıların Gözdesi Olmaya Devam Ediyor

İscehisar Mermer İhtisas OSB Müteşebbis Heyet Toplantısında Yeni Yatırımcılara Yer Tahsisleri Yapıldı.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya’nın başkanlık ettiği toplantıda İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni tahsise sunulmuş olan yatırım alanlarının tahsisi için yapılan başvurular değerlendirilerek, başvuruların yatırama dönüşmesi için yatırımcı firmalara 14 adet sanayi parselinin tahsisi yapıldı.

İlçemizin ekonomik anlamda sürekli gelişerek büyüdüğünü  ve yeni yatırımcıların dikkatini çektiğini söyleyen Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN,  Tahsisi yapılan alanlara yapılacak olan yeni yatırımlar 3 yıl içerisinde tamamlanacak. Yaklaşık 2 milyar TL’lik yatırımla bölgede 1000 kişiye daha istihdam sağlanacak. Yapılacak olan yatırımların ilçemize, bölgemize ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını temenni ediyorum. dedi.

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Semiz, Belediye Başkanımız OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şahin, OSB Yönetim Kurulu Başkan v. Adnan Demirel, Müteşebbis Heyet üyeleri Necmettin Ayyıldız, Muharrem Çakmak, Murat Dikmen, İbrahim Uğur, Osman Güneş, Osman Karabulut, Mehmet Eyigün, Doğan Şimşek ve OSB müdürü Muhammed Bacaksız katıldı. 

OSB yönetimi tarafından İscehisar Mermer İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti’ne OSB’nin mevcut faaliyetleri ve yatırımları ile ilgide geniş kapsamlı bilgilendirme yapıldı.