İlimizin ev sahipliğinde düzenlenen Basketbol Federasyon Kupası’na desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu adına teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Basketbol Federasyon Kupası için ilimize gelen Türkiye Basketbol Ligleri Koordinatörü Onur Aydın, Erkek Ligleri Direktör Yardımcısı Özgün Enver ve Operasyon Sorumlusu Orga Aydoğdu ile Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale’yi makamında kabul etti.

HİDAYET TÜRKOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Federasyon Kupası müsabakalarının oynandığı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ikinci dönem seçim projelerinden olan Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’na hayran kaldıklarını belirten federasyon yöneticileri, Afyonkarahisar’a daha önce hiç gelmeden Başkan Burhanettin Çoban’ın adını, gerek spor alanında yaptığı yatırımlar gerekse de Dünya Motokros Şampiyonası ile duyduklarını belirtiler.

Başkan Çoban’ın sporla şehrin çok güzel tanıtımı yaptığını vurgulayan federasyon yöneticileri, hem Türk sporuna hem de ilimizin ev sahipliğinde düzenlenen Basketbol Federasyon Kupası’na verdiği desteklerden dolayı TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu adına teşekkür plaketi takdim ettiler.